bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерт проекту у сфері управління та оптимізації системи освіти в ОТГ (Вінниця)
07.05.2018

 ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини» запрошує потенційних експертів до участі у проекті «Управління системою освіти територіальних громад: досвід країн Вишеградської четвірки для України». Дедлайн - 25 травня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Головною метою проекту є підвищення ефективності управління системою освіти територіальних громад України шляхом поширення досвіду та кращих практик країн Вишеградської четвірки. Проектом передбачено проведення циклу тренінгів для 15 громад Вінницької області та створення методичного посібника на основі досвіду країн Вишеградської четвірки у сфері управління та оптимізації системи освіти в територіальних громадах. Підсумки проекту будуть підведені під час фінальної Міжнародної конференції, яка пройде у кінці 2018 року у м. Вінниця.
 
В період до 25 травня 2018 року проводиться конкурсний відбір 2-х експертів проекту з України з метою виконання наступних завдань:

  1. Розробка методичного посібника на основі досвіду країн Вишеградської четвірки у сфері управління та оптимізації системи освіти в об’єднаних територіальних громадах (в рамках співпраці з 4 експертами з країн Вишеградської Четвірки);
  2. підготовка навчального матеріалу обсягом не менше 10 стандартних сторінок тексту на тему управління та оптимізації системи освіти в об’єднаних територіальних громадах;
  3. Підготувати мультимедійну презентацію;
  4. Провести тренінг тривалістю 4 академічних годин з використанням підготовлених матеріалів.

Усі бажаючі можуть до 17:00 25 травня 2018 року надіслати заповнену анкету експерта (додається) у форматах DOC, DOCX або PDF на електронну адресу [email protected].
 
За довідками можна звертатися до координатора проекту
Анастасія Ланова (+38(093)347-10-07, [email protected]).
 
Детальна інформація наведена на сайті проекту.

Проект реалізовується ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини»  у Вінницькій області протягом 2018 року за підтримки Міжнародного Вишеградського Фонду.

Контакти

  • ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини»
  • [email protected]
  • +38(093)347-10-07

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.