bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лікарі-консультанти на «Загальнонаціональну Гарячу лінію з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІДу»
25.04.2018

Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу» оголошує конкурс на вакантні посади лікарів-консультантів в рамках проекту «Загальнонаціональна Гаряча лінія з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІДу». Дедлайн -  10 травня 2018 року. 

Більше вакансій у розділі Вакансії

До участі запрошуємо практикуючих фтизіатрів та лікарів-інфекціоністів, готових відповідати на запитання клієнтів медичного характеру щодо ВІЛ/СНІДу, туберкульозу та ко-інфекцій телефоном та в мережі Інтернет.

Основні вимоги до кандидата:

-       повна вища освіта за напрямом підготовки “Медицина”, спеціальністю “Лікувальна справа”. Спеціалізація за фахом “Фтизіатрія” та «Інфекційні захворювання» (інтернатура, курси спеціалізації) для відповідних вакантних посад.

-       релевантний фаху досвід роботи– не менше 2 років.

-       досвід консультаційної роботи з клієнтами (бажано досвід телефонного та онлайн консультування);

-       бажання та здатність працювати в команді;

-       чітка вимова, доброзичливий тон розмови;

-       здатність швидко та ефективно вирішувати поставлені завдання;

-       комп’ютерна грамотність;

-       володіння українською та російською мовами;

-       вміння застосовувати техніки активного слухання, бути толерантним та стресостійким.

Зміст роботи консультанта Гарячої лінії:

-       надання інформаційних та медичних консультацій з питань туберкульозу та ко-інфекції особам, що звертаються на Загальнонаціональну Гарячу лінію з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІДу  (включно он-лайн чат та відповіді на електронні листи) в межах своєї професійної підготовки та в контексті проблеми пов’язаної з туберкульозом;

-       надання інформаційних та медичних консультацій з питань ВІЛ/СНІД та ко-інфекції особам, що звертаються на Загальнонаціональну Гарячу лінію з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІДу  (включно он-лайн чат та відповіді на електронні листи) в межах своєї професійної підготовки та в контексті проблеми ВІЛ/СНІД;

-       ведення електронного та письмового обліку звернень до Гарячої Лінії та в мережі Інтернет відповідно до затвердженого кодифікатора;

-       написання тематичних статей на сайт;

-       можлива участь у виїзних заходах (конференції, семінари, тренінги).

Графік чергувань лікаря-фтизіатра:

•        щодня, без вихідних та святкових днів з 08:00 до 16:00 (чергування розподіляються рівномірно між командою лікарів). Передбачено не менше 3-х чергувань в місяць.

•        точні дати чергувань обговорюватимуться індивідуально.

Графік чергувань лікаря-інфекціоніста:

•        Понеділок – П’ятниця з 09:00 до 19:00 (чергування розподіляються рівномірно між командою лікарів). Передбачено не менше 5-ти чергувань в місяць.

•        точні дати чергувань обговорюватимуться індивідуально.

Чекаємо резюме та документи про підтвердження кваліфікації (диплом, сертифікати та ін.) на адресу: [email protected] з темою листа «Вакансія: лікар-консультант».

Термін подання резюме – до 16-00 10 травня.

На жаль, ми не зможемо розглянути Вашу кандидатуру, якщо резюме буде надіслано пізніше зазначеного терміну.

Звертаємо Вашу увагу, консультування здійснюватиметься з прив`язкою до офісу в м. Київ (дистанційна робота не передбачена)!

Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, звертайтесь до менеджера з проектної діяльності – Максименко Анни за електронною адресою: [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.