bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новий проект УФБ шукає викладачів курсу з соціального підприємництва
13.04.2018

17 травня 2018 року Український форум благодійників в рамках проекту «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою знизу» проводить воркшоп «Курс «Вступ до соціального підприємництва: досвід викладання в університетах України та світу». Дедлайн – 10 травня 2018 року, але команда відкрита до співпраці з викладачами в цьому напрямку і надалі.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Команда проекту запрошує викладачів, які вже читають цей курс у ВНЗ, долучитися до процесу його удосконалення, стандартизації, методичного наповнення та передачі широкому колу зацікавлених навчальних закладів. 

Мета – розробити та впровадити навчальних курс з соціального підприємництва у ВНЗ, який би відповідав сучасним світовим стандартам викладання цієї дисципліни. Аби реалізувати це масштабне завдання, нам потрібна допомога досвідчених викладачів.

Детальна інформація та реєстрація за посиланням.

У разі виникнення додаткових питань звертаєтеся до контактної особи Тетяни Левківської, координаторки проекту: [email protected] або у Facebook.

Коротка інформація про проект:

Розпочинає діяльність проект «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою «знизу», що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу. Проект впроваджується БО «Українським форум благодійників» спільно з організаціями - партнерами: БО МБФ «Імпакт Хаб Одеса», ГО «Фонд «Професійний розвиток Запоріжжя», ГО «Фонд «Професійний розвиток  Харкова», ГО «Фонд «Професійний розвиток», Об’єднання «New Door» (Латвія), ГО «Open Coffee Club» (Литва).

Проект спрямований на підтримку, популяризацію та адвокацію концепції соціального підприємництва як засобу сталого розвитку, надання якісних товарів та соціальних послуг, підвищення добробуту в Україні.

Напрямки діяльності проекту: розвиток професійного потенціалу соціальних підприємств, формування громадської думки про соціальне підприємство, побудова екосистеми для розвитку соціального підприємництва та створення сприятливого регуляторного середовища.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.