bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кращі вакансії у громадському секторі
09.02.2018

ГУРТ підготував чергову добірку кращих можливостей для працевлаштування у громадських організаціях України. Можливо, саме тут Ви знайдете роботу своєї мрії.

Пласт шукає працівника на посаду заступника Голови організації з фінансових питань

Обов'язки: ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку ГО, контроль дотримання вимог законодавства; підготовка зовнішньої та внутрішньої обов’язкової звітності; планування і контроль надходження коштів. Дедлайн - 12 лютого 2018 року.
 
Обов'язки: загальне керівництво проектом “Розвиток потенціалу спільноти жінок, які живуть з ВІЛ”. Аналіз загальних ресурсів та етапів виконання проекту. Керівництво персоналом проекту та залученими фахівцями. Дедлайн - 12 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: формування стратегії та планування діяльності в рамках проекту; координація процесу створення та розповсюдження інформаційного контенту; організація та координація подій та публічних заходів. Дедлайн - 14 лютого 2018 року.
 
Обов'язки: забезпечення дотримання місії та цілей Організації, а також законності її діяльності. Загальне керівництво та контроль за роботою структурних підрозділів Організації. Поточний контроль та керування фінансами організації. Дедлайн - 15 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: підготовка матеріалів до обговорення; допомога в роботі з командою проекту; ведення протоколів обговорення в команді; організації спільної роботи проектної групи, комунікації та ведення роботи із залученими експертами та іншими партнерами, планування та відстеження результатів проекту. Дедлайн - 15 лютого 2018 року.
 
Обов'язки: реалізація завдань комунікаційної складової Проекту; інформаційний та медіа супровід Проекту; робота зі ЗМІ, формування та ведення медіа пулу Проекту. Дедлайн - 15 лютого 2018 року.

 
Обов'язки: визначення потенційних клієнтів, що відповідають кваліфікаційним критеріям; верифікація потреб клієнтів щодо інтернаціоналізації бізнесу; діагностика експортних ідей клієнтів. Дедлайн - 15 лютого 2018 року.

 
Обов'язки: Допомога у створенні та веденні онлайн-довідкової служби для отримувачів грантів ЄС. Допомога в моніторингу проектів ЄС, що стосуються громадянського суспільства. Координація роботи групи технічної допомоги для організацій громадянського суспільства. Дедлайн - 15 лютого 2018 року.
 
Обов'язки: безпосередньо працювати з організаціями та громадами ВПО; планувати та організовувати заходи освітнього, культурного та соціального характеру для цих громад; проводити зустрічі та моніторингові виїзди до громад у різних регіонах України. Дедлайн - 15 лютого 2018 року.
 

Обов'язки: здійснення технічного супроводу діяльності Мережі, включаючи пошук фінансування для підтримки реформи. Здійснення технічного супроводу роботи зовнішніх консультантів та виконавців робіт Мережі. Надання постійної технічної та організаційної підтримки співробітникам Мережі та зовнішнім консультантам, виконавцям робіт з питань впровадження реформи eHealth. Дедлайн - 16 лютого 2018 року.
 
 
Мінрегіон запрошує людей, що хочуть стати частиною змін, взяти участь у конкурсі на посади Офісу підтримки та впровадження реформ. Дедлайн - 16 лютого 2018 року.
 
Обов'язки: посадові інструкції та деталізовані посадові обов’язки будуть представлені раднику безпосередньо перед підписанням з ним контракту/гранту. Дедлайн - 16 лютого 2018 року.

 
Обов'язки: Підготовка проектів бюджетів та фінансової звітності, в тому числі англійською мовою. Постійний контроль та ведення бухгалтерського обліку доходів та витрат за проектом (-ами). Обробка первинних документів; облік та узагальнення всіх оборотів. Дедлайн - 18 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: проект-менеджмент, моніторинг та звітність. Дедлайн - 19 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: проект-менеджмент, моніторинг та звітність, навчання та професійний розвиток команди проекту. Дедлайн - 19 лютого 2018 року.
 
Обов'язки: допомога у повсякденній роботі команди, веденні документації, прийом телефонних дзвінків та електронної пошти. Дедлайн - 19 лютого 2018 року.

 
Обов'язки: реалізація міжнародних проектів для державних установ та приватного сектора в Польщі та за кордоном відповідно до узгоджених річних цілей; створення портфоліо клієнтів та партнерів, побудова відносин для забезпечення довгострокового співробітництва та спільних заходів. Дедлайн – 20 лютого 2018 року.
 
Обов'язки: управління контрактами; визначення та дослідження потенціалу нових постачальників; керування всіма процесами, пов'язаними з контрактами та платежами. Дедлайн – 22 лютого 2018 року.
 
Обов'язки: розробка адвокаційної стратегії. Дедлайн – 23 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: підтримка контактів з українською та іноземною пресою; організація заходів для преси; підготовка анонсів та пост-релізів; ведення бази контактів. Дедлайн – 25 лютого 2018 року.

 
Обов'язки: надання біженцям консультаційних послуг щодо їх соціальних прав; консультування вразливих категорій біженців; робота з біженцями, які були жертвами насилля чи тортур до прибуття в Україну. Дедлайн - 28 лютого 2018 року.
 
Обов'язки: наповнення сайту та сторінок у соціальних мережах новинами про результати виконання завдань проектів; організація тренінгів, зустрічей, заходів для медіа, круглих столів; організація підготовки, розробки та виготовлення інформаційних матеріалів. Дедлайн - 28 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: консультування клієнтів стосовно усіх аспектів життя з ВІЛ; мотивування клієнтів до початку прийому АРТ; формування прихильності до АРТ та медичних послуг. Дедлайн - 28 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: адміністративна підтримка менеджера організації для забезпечення ефективної та безперебійної роботи офісу; надання логістичної підтримки для відряджень персоналу та консультантів; виконання загальних адмінстративних функцій; допомога у проведенні конференцій, семінарів та інших заходів. Дедлайн - 28 лютого 2018 року.
 

Обов’язки: здійснювати нагляд за адміністративними аспектами проекту, контролювати закупівлю товарів, оренду офісних приміщень, наглядати за грантами і контрактами, здійснювати моніторинг бюджету та витрат. Дедлайн - 1 березня 2018 року. 
 
 
Обов’язки: організація життєдіяльності офісу, здійснення закупівель, фінансова звітність. Організація зустрічей та перебування іноземних гостей МЦРЛ в Україні. Забезпечення  технічної  сторони проведення  тренінгів, конференцій, круглих столів, зустрічей тощо. Дедлайн - 1 березня 2018 року. 
 
 
Обов’язки: робота буде пов'язана з наступними аспектами українського фінансового сектору: ринки капіталу / фінансові інструменти; небанківські фінансові установи; цифрові фінанси / банківська справа; фінансовий захист споживачів. Дедлайн - 1 березня 2018 року. 
 
 
Організація Об'єднаних Націй відкриває нові вакансії в Україні. Дедлайни - 11 лютого - 31 березня 2018 року (залежно від позиції).

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 1052
  • https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.