bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «КримСОС» шукає тренерів-волонтерів для розвитку громад ВПО
23.01.2018

ГО «КримСОС» шукає тренерів, які на волонтерських засадах зможуть проводити разові заходи на теми, пов'язані з розвитком громад внутрішньо переміщених осіб в Україні. Дедлайн - 1 квітня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії

ГО “КримСОС” продовжує роботу з розвитку потенціалу та спроможності громад внутрішньо переміщених осіб та шукає тренерів, які  на волонтерських засадах зможуть проводити разові заходи на такі теми: публічні виступи, ведення перемовин, неконфліктне спілкування, соціальні медіа, інтернет-маркетинг, стратегічне планування, тімбілдінг, управління проектами, практичний фандрейзинг, адвокація та спілкування з медіа, децентралізація, управління організацією: реєстрація, HR, бухгалтерія тощо.

Вимоги до кандидатів:

  • Знання обраної теми
  • Готовність на волонтерських засадах провести тренінг/семінар 1-3 години (в будні – після 19:00 або на вихідних в будь-який час)

Подібні заходи будуть проходити протягом 2018 року. Зацікавлені кандидати можуть писати на пошту [email protected], або реєструватися за посиланням.

Контакти

Коментарі

Олександр Малицький   2273 дні тому   #  

Чи можу взяти участь у конкурсі, якщо з усіх вимог не маю знань з бухгалтерії?
Олександр Малицький - член Національної Спілки журналістів України, редактор незалежної регіональної і заст. ред. загальноукраїнського тижневика "Український Південь" (23 роки), член ради "Просвіти" і Ради Національностей Миколаївщини та Громадської ради при ОДА, член Громадської Ліги "Україна-НАТО" та Центрального Проводу НРУ, член Ради Всеукраїнського об'єднання "Євромайдан Народовладдя ім. Героїв Небесної Сотні". Оргпнізував і провів безліч прес-конференцій у Києві, Одесі, Криму, Херсоні, Запоріжжі, Дніпрі, Миколаєві. Те ж - багатолюдних і ефектних акцій, флеш-мобів, мітингів, пікетів тощо. Маю 25-річний педстаж.
093-5549446, 099-150-4964.

  •   Пiдписатися на новi
Юрій Даценко   2272 дні тому   #  

Олександре, доброго дня. Дякуємо за відгук. Напишіть будь ласка Вашу електронну адресу та місто, в якому зможете проводити тренінги?

  •   Пiдписатися на новi
Олександр Малицький   2272 дні тому   #  

[email protected] Олександр Малицький, Миколаїв.
Не маю обмежень щодо географії тренінгів.
З повагою, О. Малицький, 093-5549446, 099-1504964

  •   Пiдписатися на новi
Юрій Даценко   2271 день тому   #  

Дякую. Ми включили Вас у список.

  •   Пiдписатися на новi
Олександр Малицький   2271 день тому   #  

Дякую!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.