bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренер(-ка) з питань сексуальної просвіти (Дніпро)
18.01.2018

З метою проведення серії просвітницьких тренінгів для підлітків Дніпропетровської області проект «Консультування з ВІЛ/СНІД та підтримка інституцій» GIZ в Україні шукає тренерів(-ок) з сексуальної просвіти. Дедлайн - 28 січня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії

З метою проведення серії просвітницьких тренінгів для підлітків Дніпропетровської області, Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH в Україні у рамках проекту «Консультування з ВІЛ/СНІД та підтримка інституцій» у партнерстві з Обласним Департаментом освіти та науки Дніпропетровської ОДА проводить конкурсний відбір кандидатів на посаду залученого тренера (-ки). Проектом передбачено 20 вакантних місць.

Проект «Консультування з ВІЛ/СНІДу та підтримка інституцій», який реалізується GIZ  в Україні з 2007 успішно впроваджує Всеукраїнську інформаційну кампанію «Не Дай СНІДу Шанс!». Метою проекту є інформування населення України про небезпеку ВІЛ, можливості захисту від інфікування, та підвищення рівня толерантності суспільства до людей, яких торкнулася проблема ВІЛ. Проект активно підтримує інформаційну діяльність щодо попередження інфікування ВІЛ та інших захворювань, що передаються статевим шляхом, а також пропагування здорового способу життя  серед молоді та педагогів шкільних та професійно-технічних закладів.

Критерії відбору:

 Обов’язково: Постійне місце проживання у Дніпропетровській області.

  1. Вища освіта зі ступенем бакалавра / магістра у сфері психології, соціальної роботи, медицини чи іншої, релевантної, сфери.
  2. Додаткова освіта на тренінгах для тренерів від міжнародних проектів сталого розвитку є перевагою.
  3. Обов’язковий досвід розробки та проведення тренінгів у соціальній сфері – від 2х років.
  4. Бажано - досвід роботи із дітьми та підлітками. Досвід роботи в проектах збереження здоров’я є перевагою.
  5.  Вільне володіння українською та російськими мовами.

 Відбір кандидатів проходитиме у два етапи:

  1. Попередній відбір резюме кандидатів, що відповідають вказаним критеріям;
  2. Для кандидатів, які пройшли відбір на 1 етапі - ознайомлення із форматом майбутньої роботи під час тестової тренінгової сесії.

Резюме та коротке есе на тему “Чому я вважаю за необхідне проведення сексуальної освіти серед підлітків” обсягом до 1 листа А-4 потрібно надсилати на адресу [email protected].

Заявки приймаються до 28 січня 2018 року включно. Результати 1 етапу відбору будуть оголошені не пізніше 31 січня 2018 року.

У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь до Ірини Нагорної, експертки Проекту «Консультування з ВІЛ/СНІД та підтримка інституцій» GIZ в України, за телефоном +38067 490 10 07.

Контакти

  • Ірина Нагорна
  • експертка Проекту «Консультування з ВІЛ/СНІД та підтримка інституцій» GIZ в Україні
  • Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH в Україні
  • [email protected]
  • +380674901007

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.