bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Керівник відділу адвокації
12.01.2018

Благодійна організація «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» (далі Мережа) оголошує конкурс на заміщення вакантної посади керівника відділу адвокації. Дедлайн - 26 січня 2018 р.

Більше вакансій у розділі Вакансії.

Завданнями відділу є: шляхом здійснення адвокаційних заходів сприяти доступу людей, які живуть з ВІЛ до повного обсягу послуг з профілактики, лікування та соціального супроводу процесу лікування ВІЛ, ТБ, вірусних гепатитів тощо за рахунок державного та/або місцевих бюджетів, коштів донорів; сприяти дотриманню загальногромадянських прав ЛЖВ нарівні з іншими людьми.

Основні обов’язки кандидата:

  1. Операційне управління командою відділу адвокації Мережі: планування, контроль, прийняття рішень в межах повноважень у відповідності із стратегічним, операційним планом Мережі та робочими планами проектів із фокусом на:
  • адвокацію доступу до лікування ВІЛ: формування номенклатури закупівель, участь в розробці протоколів лікування, оптимізація схем лікування, підтримка патентної реформи, сприяння виходу на ринок нових постачальників для збільшення конкуренції, сприяння генетичної заміні брендів, сприяння Центру громадського здоров’я (далі – ЦГЗ) і Міністерству охорони здоров’я (далі – МОЗ) до оптимальних процесів закупівель, поставок і утилізації препаратів;
  • адвокацію доступу до лікування вірусного гепатиту С (далі – ВГС): формування номенклатури закупівель, участь в розробці протоколів лікування, оптимізація схем лікування, сприяння виходу на ринок нових постачальників для збільшення конкуренції, сприяння генетичної заміні брендів, сприяння ЦГЗ і МОЗ до оптимальних процесів закупівель, поставок і утилізації препаратів;
  • адвокацію доступу до лікування  туберкульозу (далі – ТБ): формування номенклатури закупівель, участь в розробці протоколів лікування, оптимізація схем лікування, сприяння виходу на ринок нових постачальників для збільшення конкуренції, сприяння генетичної заміні брендів, сприяння ЦГЗ і МОЗ до оптимальних процесів закупівель, поставок і утилізації препаратів;
  • розвиток і посилення спільноти ТБ: формування та імплементація стратегії розвитку громади ТБ в Україні через надання субгранту, розвиток лідерів спільноти ТБ, забезпечення менторської підтримки для лідерів співтовариства ТБ в питаннях адвокації на теми впровадження пацієнт-орієнтованих підходів в лікуванні ТБ, якості лікування, протидії стигмі та дискримінації;
  • впровадження стратегій сталої відповіді на епідемію і бюджетну адвокація: адвокація впровадження дієвих моделей по переходу з донорського фінансування на держбюджет, адвокація реалізації Стратегії сталогї відповіді, адвокація 100% фінансування потреб в послугах профілактики, догляду та лікування ВІЛ, ТБ, ВГС, ЗПТ за рахунок держбюджету;
  • підтримку системних реформ: підтримка впровадження реформи системи охорони здоров’я, підтримку впровадження eHealth;
  • адвокацію подолання бар’єрів для людей, що живуть з ВІЛ, пов’язаних з правами людини: адвокацію скасування заборони на усиновлення, декриміналізації інфікування;
  • підтримку громадського моніторингу закупівель ліків для лікування ВІЛ, ТБ, ВГС та адвокацію оптимальних систем закупівель: моніторинг та аналіз результатів централізованих закупівель, розвиток мережі регіональних моніторів, адвокація пріоритетних для Мережі систем закупівель (ЦЗО, міжнародні закупівлі);
  • аналіз нормативних і регуляторних змін в сфері охорони здоров’я та соціальної сфери, що стосуються доступу до профілактики, догляду та лікування ВІЛ, ТБ, ВГС: аналіз законодавства і підзаконних актів, участь в публічних обговореннях проектів нових актів і регуляцій МОЗ, Мінсоцполітики, Мін’юсту, МВС.
  1. Планування, організація та здійснення адвокаційних заходів міжнародного, національного, місцевого рівнів з метою досягнення цілей Мережі.
  2. Формування та реалізація адвокаційної стратегії Мережі у сфері безперервного доступу до лікування та дотримання прав людей, що живуть з ВІЛ.
  3. Розбудова та підтримка мережі контактів з партнерськими міжнародними, іноземними та місцевими НУО, міжнародними та місцевими донорськими організаціями, міжнародними, іноземними та місцевими науково-дослідницькими інституціями та інститутами, міжнародними організаціями, органами державної влади та місцевого самоврядування які працюють у сфері громадського здоров’я, профілактики, лікування та соціального супроводу процесу лікування ВІЛ, ТБ, гепатитів, протидії дискримінації тощо.
  4. Планування, організація та здійснення адвокаційної підтримки програм профілактики, лікування та соціального супроводу процесу лікування ВІЛ, ТБ, вірусних гепатитів тощо.
  5. Організація процесу грантменеджменту: координація залученості відділу у розробці концепцій адвокаційних дій та заявок для отримання фінансової підтримки діяльності організації.
  6. Проведення переговорів з іноземними партнерами та донорами в межах своєї компетенції.
  7. Представлення інтересів організації на національному та регіональному рівнях

Керівника відділу адвокації буде прийнято на конкурсній основі та на підставі відповідності наступним вимогам:

Освіта: вища у галузі менеджменту, соціальної роботи, управління проектами

Бажана: вища у галузі охорони здоров’я

Досвід роботи: не менше 3 років досвіду роботи на аналогічних посадах

Навички:

  • Ґрунтовні знання специфіки відповіді на епідемію ВІЛ в Україні.
  • Високі управлінські та організаторські навички.
  • Гарні аналітичні навички.
  • Здатність чітко та стисло формулювати висновки та рекомендації на основі великих обсягів інформації.
  • Впевнене володіння офісними пакетами Microsoft Word, Excel, PowerPoint.
  • Здатність самостійно визначати пріоритети серед великої кількості завдань.
  • Здатність ефективно планувати власний робочий час та контролювати строки виконання робочих завдань.
  • Гарні комунікаційні навички для підтримки ефективних та професійних стосунків із партнерами Мережі.

Знання мов:

  • вільне володіння українською/російською мовами (усно/письмово).
  • бажано володіння  англійською мовою (усно/письмово)

Загальні вимоги для роботи у Мережі ЛЖВ:

  • Навички комунікації у зрозумілий та ефективний спосіб
  • Результативність роботи
  • Уміння працювати у команді
  • Підтримка та розвиток партнерства з іншими організаціями
  • Підтримка та промотування місії, цілі та задач Мережі

Додаткова інформація:

При рівних результатах відбору кандидатів перевага надається людям, які живуть з ВІЛ.

Співробітники Мережі мають право на оплачувану відпустку відповідно до чинного законодавства, користуються додатковими пільгами встановленими в Організації та медичним страхуванням (після проходження випробувального терміну).

Кінцевий термін подання резюме: 26.01.2018 року

Як подавати заявки:

Будь ласка, надішліть своє резюме та мотиваційний лист українською мовою на ел. адресу: [email protected]  до 26 січня 2018 року.

В рядку «тема» повинно бути зазначено: «Ref: назва посади та ваше прізвище».

Контактна особа: Константінова Ганна тел.467-75-67 (внут.762).

Контакти

  • БО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»
  • [email protected] (044) 467-75-67 (внут. 762)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.