bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансії у громадянському секторі для найактивніших пошукачів
22.12.2017

Вакансії у громадському секторі для пошукачів з найрізноманітнішим досвідом і кваліфікацією – від першої роботи для студентів до керівників організацій. До завершення року ще є можливості надіслати резюме на вакансію мрії та розпочати позитивні зміни у власній кар'єрі. 

Більше вакансій у розділі Вакансії

Виконавець робіт з розробки тренінгового модулю з моніторингу

Обов’язки:  розробка тренінгового модулю з моніторингу дотримання прав осіб, які вживають наркотики в доступі до наркологічної допомоги та послуг зменшення шкоди в слідчих ізоляторах та установах виконання покарань. Дедлайн - 28 грудня 2017 року, 16:00. 

Конкурс на посаду соціального працівника для ГО «Дитинство - без СНІДу»

Обов’язки: консультативна допомога членам родин ВІЛ+ дітей з питань прихильності до лікування ВІЛ та опортуністичних інфекцій, супровід дітей та підлітків. Дедлайн – 29 грудня 2017 року.

Конкурс на посаду психолога для роботи в ВІЛ+ дітьми в ГО «Дитинство - без СНІДу»

Обов’язки: надання психологічної підтримки дітям та їх родинам, розкриття діагнозу ВІЛ- позитивним дітям, ведення звітності. Дедлайн – 29 грудня 2017 року.

Соціальний працівник для БО «100 відсотків життя» (Київ)

Обов’язки: щоденна доставка медичних препаратів клієнтам додому, консультування клієнтів та їх близького оточення з питань ТБ, формування прихильності до прийому протитуберкульозної терапії та медичних послуг, ведення документації. Дедлайн – 29 грудня 2017 року

Старший соціальний працівник у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов’язки: координація та контроль діяльності соціальних працівників, збір даних та допомога у написанні програмних звітів, проектних заявок,  участь у процесі локального фандрайзингу організації.

Дедлайн – 29 грудня 2017 року.

Керівник проектів-фандрейзер до Центру Практичної Допомоги захисникам України та їх сім’ям

Обов’язки: написання проектів для отримання міжнародного та грантового фінансування, просування проектів, їх презентація та фандрейзинг, GR, співпраця з державними та муніципальними органами. Дедлайн – 29 грудня 2017 року.

Фахівець з моніторингу та оцінки у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов’язки: ведення електронної бази даних клієнтів, своєчасне оновлення інформації про клієнтів та надані послуги в базі даних, моніторинг ведення первинної звітної документації. Дедлайн – 29 грудня 2017 року.

Керівник напрямку соціальної роботи з ЛЖВ в Київській області

Обов’язки:  координація та контроль діяльності соціальних працівників, аналіз виконання проекту, проведення моніторингових візитів. Дедлайн – 29 грудня 2017 року.

Конкурс на закупівлю послуг з надання юридичних консультацій (Сєвєродонецьк)

Обов’язки: надання юридичних консультацій у проекті USAID «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», Луганська область. Дедлайн – 30 грудня 2017 року. 

Фахівець з технічної організації заходів, логістики та закупівель у ГО «Екодія»

Обов’язки: логістична підготовка та супроводження різноманітних заходів з точку зору технічного забезпечення, організація закупівель публікацій та інших матеріалів. Дедлайн – 30 грудня 2017 року.

Координатор з моніторингу та оцінки в «БФ «АДРА Україна» (Краматорськ)

Обов’язки:  управління процесами оцінки, підвищення обізнаності щодо моніторингу, оцінки та підзвітності. Дедлайн – 31 грудня 2017 року.

Асистент проектного менеджера в БО «БФ «АДРА Україна» (Краматорськ)

Обов’язки:   надання загальної підтримки та допомоги керівнику проекту, формування щомісячних та проміжних звітів, моніторинг збору необхідних даних, забезпечення точності даних. Дедлайн – 31 грудня 2017 року

Координатор проектів (part-time)

Обов’язки:   асистуванння менеджеру проектів, адміністративна діяльність. Часткова зайнятість. Позиція підходить для студентів.  Дедлайн – 2 січня 2018 року. 

Консультант з юридичних питань на «Гарячу лінію з питань ВІЛ/СНІДу та туберкульозу»

Обов’язки:   надання юридичних консультацій за допомогою «гарячої лінії», допомога клієнтам у складанні письмових документів . Дедлайн – 3 січня 2018 року, до 16:00

Консультанти на Гарячу лінію з питань ВІЛ/СНІД та туберкульозу

Обов’язки:   надання кваліфікованих консультацій за допомогою «гарячої лінії» з питань  ВІЛ/СНІДу та туберкульозу.   Дедлайн – 3 січня 2018 року, до 16:00

Консультант з рекламно-інформаційної підтримки (Київ)

Обов’язки:   забезпечення своєчасної рекламно-інформаційної підтримки загальнонаціональної Гарячої лінії з питань ВІЛ/СНІДу і туберкульозу, участь в здійсненні розсилки та ін. Дедлайн – 3 січня 2018 року, до 16:00

ГО «Україна без тортур» шукає виконавчого директора

Обов’язки: здійснення поточного керівництва діяльності Організації, забезпечення організаційного розвитку, укладанні договорів, угод тощо. Дедлайн - 4 січня 2018 року. 

Тренер для проведення тренінгу-семінару

Обов’язки: проведення 3-денного тренінгу-семінару «Інструменти  та механізми ефективної взаємодії громадськості та місцевої влади» для представників НДО Донецької та Луганської областей. Дедлайн - 6 січня 2018 року.

Бухгалтер з документообігу до «БрейнБаскет Фаундейшн»

Обов’язки: ведення первинної бухгалтерської документації та внутрішньої фінансової звітності, контролювання документообігу організації, ведення реєстрів. Дедлайн – до 6 січня 2018 року. 

Операційний менеджер у Фонд підтримки реформ 

Обов’язки: ефективна, високопрофесійну підтримка проектів. Документи подаються англійською мовою. Дедлайн – 12 січня 2018 року.

Майстер-тренер(ка) для проекту «Консультування з ВІЛ/СНІД та підтримка інституцій» (GIZ)

Обов’язки: проведення 5-денного тренінгу для навчання обласних тренерів з сексуальної просвіти. Дедлайн – 15 січня 2018 року. 

ГО «Маленьке серце з мистецтвом» шукає вчителя/вчительку української мови в Школу «Охматдит»

Обов’язки:  раз на тиждень займатися з дітьми у лікарні «Охматдит», наявність медичної книжки та флюорографії   обов’язкова. Дедлайн – 8  січня 2018 року.

Конкурс на посаду: Senior Advisor, Political and Legislative Affairs

Обов’язки: відповідальність за зовнішні зв'язки та стратегічну комунікацію з політичними діячами, зокрема парламентарями, політичними партіями, фракціями та лідерами на національному та регіональному рівні. Дедлайн – 15  січня 2018 року.

 IFES шукає менеджера програм

Обов’язки: сприяти розробці та впровадженню програм IFES-Україна.  Дедлайн – 19  січня 2018 року.

IFES шукає старшого менеджера проектів

Обов’язки: управлінні проектами у сфері демократичного врядування. Дедлайн – 19 січня 2018 року.

МГО «Міжнародний центр розвитку і лідерства» шукає офіс-менеджера

Обов’язки: організація життєдіяльності офісу, здійснення закупівель, фінансова звітність. Дедлайн – 31  січня 2018 року.

Соціальний працівник для роботи з людьми, що лікують вірусний гепатит С (Київ)

Обов’язки: консультування клієнтів з питань ВГС, формування прихильності до прийому препаратів, моніторинг лабораторних досліджень клієнта та інше.     Дедлайн – 31 січня 2018 року.

Бухгалтер у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов’язки: ведення первинної документації, звірка з контрагентами, аналіз витрат та оптимізація використання ресурсів, виконання доручень головного бухгалтера. Дедлайн – 31 січня 2017 року

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.