bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спілка Форум шукає ЄВС-волонтерів на інноваційний проект у бібліотеках в Литві
11.12.2017

Спілка Форум (Union forum) шукає волонтерів на інноваційний проект у бібліотеках в Литві, тих, які цікавиться новітніми технологіями, не уявляє свого життя без книг, роботи з молоддю та прагне нових знань. Волонтерство здійснюється за програмою  ЕРАСМУС+. Документи приймаються до 12 грудня 2017 року. 

Більше вакансій у розділі Вакансії

Проекти - approved (тобто вже отримали фінансування ЕРАЗМУС+)
Період проекту: 12.03.2018-09.12.2018 р. 
Партнер проекту в Україні: Спілка Форум (Union Forum)

Основна направленість проекту: впровадження інноваційних технологій, створення потужної онлайн бази та онлайн каталогів , запровадження IT-технологій, інформативне супроводження бібліотеки, організація тренінгових занять, дискусій, вечорів із фільмами та музикою, турнірів з настільними іграми, тематичні вечори, екскурсії в бібліотеці, презентації нових книг, позашкільні програми, зустрічі та знайомства з відомими людьми та письменниками та БАГАТО ІНШОГО.

Вимоги до кандидатів: готовність взяти участь у проекті повний період, зазначений вище, вік 19-29, наявність закордонного паспорту (неважливо чи простого, чи біометричного). 

Що отримує волонтер: повне забезпечення завдяки гранту Європейського Союзу, а саме: повернення витрат на подорож, проживання, харчування, страхування, покриття місцевого транспорту і навіть щомісячні кишенькові. 
По закінченню проекту ЄВС волонтери отримують Сертифікат про освіту від Єврокомісії - ЄВС проекти визнані ЄвроСоюзом як неформальна освіта. 

Додаткова інформація і як подати заявку за наступним посиланням: https://www.facebook.com/groups/erasmusevs/permalink/1266514353454969/

Контакти

  • Спілка Форум
  • [email protected]
  • https://www.facebook.com/groups/erasmusevs/permalink/1266514353454969/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.