bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія на проведення тренінгів для представників місцевого самоврядування
07.12.2017

Українська асоціація районних та обласних рад оголошує вакансію на проведення тренінгів для представників районних та обласних рад на тему «Секторальні реформи, як невід’ємна складова процесу децентралізації:соціальний захист». Актуально до 25 грудня 2017 року. 

Більше вакансій у розділі Вакансії.

Навчання відбуватимуться у першому півріччі 2018 року у деяких обласних центрах країни.

Тривалість одного тренінгу сягає 4 години.

Усім бажаючим необхідно надіслати резюме з фотографією  та інформацією про бажану оплату праці. Перевагою є досвід здійснення інформаційно-просвітницьких заходів, роботи з великими аудиторіями людей чи викладацька діяльність.

Відібраним претендентам необхідно буде розробити наочні матеріали (презентації, змістовну програму, інше) та безпосередньо проводити тренінги у визначених областях України.

Резюме необхідно скласти українською мовою та подати  на адресу електронної скриньки Асоціації – [email protected]. У разі виникнення запитань, просимо звертатися до Наталії Меркулової, контактної особи, за номерами телефонів: 050-105-24-54 або 044-484-05-64.

Зазначена серія навчань впроваджується в рамках Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад.

Контакти

  • Наталя Меркулова контактна особа (050-105-24-54 або 044-484-05-64)
  • Українська асоціація районних та обласних рад
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.