bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

4 вакансії волонтерства в Польщі
13.10.2017

Працювати в громадській організації та покращувати свої навичкии фото- та відеозйомки чи організовувати події в бібліотеці? Або ж працювати з людьми з фізичними та ментальними особливостями за допомогою домашніх тваринок? Вибери собі те, що пасує!

Друзі, презентуємо Вам 4 нові вакансії для ЄВС-волонтерства в Польщі:

  1. Центр молодіжної співпраці та мобільності, (місто Гдиня, Польща) – журналістика, фотографія, відео зйомка

 Де: Центр молодіжної співпраці та мобільності, (місто Гдиня, Польща) / Centre for Youth Co-operation and Mobility

Коли: 01.01.2018 – 31.12.2018 (12 місяців)

Що: Фотографія – ваша пристрасть? Любите створювати короткі фільми чи писати? Якщо так і ви хотіли би зустрічати людей з усіх куточків Європи, ви – креативні, самостійні та хотіли би дізнатись більше про Польщу – ця можливість саме для вас!

Хто може податись: Волонтер повинен бути в цілому зацікавлений у журналістській роботі (створення фільмів, зйомка фотографій, написання матеріалів), повинен бути креативним, комунікативним, організованим та спроможним працювати самостійно і дотримуватись встановлених термінів;

Володіння базовим рівнем англійською, а також бажання вивчати польську мову буде перевагою

Основні обов’язки: Ви будете готувати промо-, фото- та відеоматеріали, збирати історії, проводити інтерв’ю тощо. Також ви будете залучені до усього процесу – починаючи з висловлення ваших ідей до їх реалізації та поширення виготовлених матеріалів через сторінку у Facebook, канал на Youtube та веб-сторінку. Вся взаємодія базуватиметься на командній роботі з колегами.

 Граничний термін подачі заявки: 15 листопада 2017 року. Заповнити заявку можна тут: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxQLu1i4mjM19NbZtDD0qhXcOPwaS4PimmxbXWaXWzV5gctw/viewform

Розширена інформація:

  • про вакансію: http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/531/2;
  • про організацію: https://europa.eu/youth/volunteering/organisation/948748562_en
  1. Міська громадська бібліотека (місто Гдиня, Польща) – організація заходів та робота з громадою

 Де: Міська громадська бібліотека (місто Гдиня, Польща)

Коли: починаючи з лютого 2018 (12 місяців)

Що: волонтери працюватимуть з місцевою громадою в одному з відділень Міської громадської бібліотеки міста Гдиня, яка є центром різноманітних активностей та чудовим місцем для зустрічей, вивчення нового. Бібліотека володіє відповідними ресурсами для проведення заходів і пропонує більше ніж просто книжки, наприклад: програми для дітей, майстер класи та чисельні цікаві заходи для місцевої громади.

Хто може податись: особи, зацікавлені у зустрічах та спілкуванні з людьми різного віку та національності, які відвідують бібліотеку, а також у задоволення культурних потреб суспільства та популяризації читання різноманітними шляхами.

Основні обов’язки: волонтер допомагатиме співробітникам бібліотеки у їх роботі, включаючи роботу з бібліотечним фондом, створення виставок, допомога відвідувачам, організація та проведення різноманітних заходів для дітей та молоді та інше.

 Граничний термін подачі заявки: 15 листопада 2017 року.

Щоб подати свою заявку необхідно заповнити анкету - https://docs.google.com/forms/d/1At5pMQ-Pmh1jOvAysTYQm7plShf6KGjmLNsxXgvZRkw/viewform?edit_requested=true

Розширена інформація:

  1. Фонд ADAPA (місто Гдиня, Польща) – робота з дорослими з аутизмом та іншими порушеннями розвитку

 Де: Фонд ADAPA (місто Гдиня, Польща) / ADAPA Foundation

Коли: 01.03.2018-28.02.2019

Що: Фонд працює в сфері освіти, реабілітація та соціальної допомоги та терапії. Зокрема, Фонд поширює інформацію про розлади аутичного спектру та інших порушеннях розвитку. На базі Фонду проходять Професійні терапевтичні семінари, які розроблені для навчання учасників професійних та соціальних навичок найбільш прикладним шляхом.

Хто може податись: Ми вітаємо всіх відкритих, толерантних та таких хто з розумінням ставиться до тих хто відрізняється з більшості. Волонтер повинен бути гнучким та розуміючим, а також володіти певним рівнем емпатії щоб бути спроможним вести такий спосіб життя. Також варто зазначити що наші учасники часто є людьми, які вільно висловлюють свою думку, а також можуть показувати свою любов до когось без урахування того, чи подобається це цій людині та чи готова вона до цього чи ні. З цього випливає причина чому волонтер не повинен фобічно реагувати на вирази прив’язаності, фізичний контакт в цілому та мати дружнє ставлення до світу навколо. Зацікавлених в терапії осіб з розладами аутичного спектру та іншими порушеннями розвитку запрошуємо подавати заявку.

Основні обов’язки: Волонтер буде мати можливість працювати напрямку з терапевтами у Професійних терапевтичних семінарах, допомагаючи з метою забезпечення більш безпечної терапії.

 Граничний термін подачі заявки: 15 листопада 2017 року.

Щоб подати свою заявку необхідно заповнити анкету - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhdOTJ2ryr04lU4QxxmPa-JN-z11jra7_65PV_818BdFY12A/viewform

Розширена інформація:

  • про вакансію: http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/530/2
  • про організацію: https://drive.google.com/file/d/0ByN1-AbcaqT0eXdnNXljOUo1MmM/view
  1. Фонд DOGTOR (місто Гдиня, Польща) – робота із людьми з фізичними та психологічними вадами із залученням домашніх тварин

 Де: Фонд DOGTOR (місто Гдиня, Польща)

Коли: 01.03.2018 – 28.2.2019 (12 місяців)

Що: Волонтер працюватиме у Фонді Dogtor, що працює в сфері терапії за допомогою домашніх тварин, зокрема, собак – форма робота, спрямована на людей з психологічними та фізичними вадами та тих, хто володіє іншими дисфункціями та хворобами.

Хто може податись: зацікавлені у роботі в терапії для людей з психологічними та фізичними вадами та тих, хто володіє іншими дисфункціями та хворобами із залученням домашніх тварин.

Основні обов’язки: Щоденно волонтер братиме участь у житті організації, включаючи взаємодію з клієнтами, допомогу терапевтам під час майстер класів та групових занять, роботу з документами, підготовку та поширення інформаційних та промоційних матеріалів, участь у промоційних заходах, допомогу в офісі, адміністрування задач та інші дрібні щоденні задачі.

 Граничний термін подачі заявки: 15 листопада 2017 року.

Щоб подати свою заявку необхідно заповнити анкету - https://docs.google.com/forms/d/1piKW4nGuKHBfwhT77SnpSw858aYv5DubyxH6PO0Uo2Q/viewform?edit_requested=true

Розширена інформація:

  • про вакансію: http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/140
  • про організацію: http://europa.eu/youth/volunteering/organisation/938960777_en

Якщо вас зацікавила одна з перерахованих можливостей і у вас з’явились питання – їх можна поставити за адресою [email protected].

При заповненні анкети відправляючою організацією просимо вказувати КІПЦ “Європейський Клуб” (ми Вас з радістю відправимо і допоможемо з документами, підготовкою і реадаптацією):

Sending organization: Kremenchuk informative-elucidative center “European Club”
PIC: 945867759
EI number: 2016-1-PL01-KA110-026014
Phone: +380501449467
E-mail: [email protected]
Address: Sofijivska str., 36b, Kremenchuk 39617, Ukraine
Contact person: Olena Glazkova
Contact e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.