bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери ЄВС ЕРАСМУС+ в Литву
26.09.2017

Спілка Форум шукає волонтерів з України на два  ЕВС проекти в Литву, початок- жовтень (можливо листопад, якщо волонтер не може прибути в жовтні). Повне забезпечення за грантом ЕРАСМУС+.

Якщо ти прагнеш зануритися у світ ЄВС, відчути себе корисним, любиш відкривати світ, руйнувати стереотипи, легкий на підйом і готовий розвернути своє життя на 180 градусів і змінити себе та світ на краще- ці проекти Європейської Волонтерської Служби від ЕРАСМУС+  саме для тебе 

Литва- чудова країна не тільки для нових відкриттів, але й для тих, хто не дуже впевнений у своїй англійській. Водночас ЄВС дає багато можливостей щодо її покращення в період проекту:)

Період: жовтень 2017 року на 10-12 місяців 
Місце: місто Паневежис, яке є регіональним осередком культурного життя — музичного, театрального, просвітницько-музейного, виставкового та фестивального.
Дедлайн подачі заявок нефіксований, оскільки вакансія термінова – про припинення прийому заявок буде повідомлено в коментарях до цього оголошення.

Проекти- APPROVED (отримали фінансування ЕРАСМУС+)

Приймаюча організація шукає волонтерів на наступні проекти:

VšĮ Vilties namai -  на 12 місяців .

Vilties Namai’ (“A House of Hope”) - організація яка працює як реабілітаційний центр (будинок-пансіонат)  по роботі з неповносправними (в основному молоді від 18 років з  ментальними проблемами помірного ступеню, такими як аутизм, епілепсія, ДЦП, Даун синдром, глухота). Українські волонтери вже неодноразово працювали у цьому центрі.

Чим займатиметься волонтер:

• мистецтво, культурні заходи та активне дозвілля: допомога у проведенні ігор в приміщенні та на вулиці, різного роду гуртків, проведення семінарів, тренінгів і цікавих лекцій, командні ігри для повсякденної діяльності, арт-терапія (орігамі, малювання, в’язання, вишивання та ін.)

• супровід і допомога у проведенні екскурсій по місту - в музеї, виставки, театри, бібліотеки та інші цікаві місця

• допомога в щоденній, звичайній роботі центру, догляд за людьми, за їх здоров’ям, допомога у облаштуванні побуту мешканців центру, на кухні, в саду. 

Bernatoniai kindergardenна 10 місяців.
Це заклад дошкільної і початкової освіти, які впроваджують новітні методи з розвитку дитини  https://bernatoniumd.jimdo.com/   

Чим займатиметься волонтер:

  • Допомога педагогам у щоденній роботі з дітьми 
  • Організація міжкультурних зустрічей, заохочення до вивчення нових культур і іноземних мов
  • Проведення вікторин, конкурсів, свят та церемоній 
  • Проведення outdoors activities, ігри, екскурсії 
  • Реалізація власних ініціатив

Детальніше про проекти можна почитати тут goo.gl/8HPuag

ВОЛОНТЕР отримує ПОВНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАВДЯКИ ГРАНТУ ЕРАСМУС+. Включно із поверненням витрат на подорож, а також проживання, харчування, страхування, покриття місцевого транспорту і навіть щомісячні кишенькові.

Вимоги до кандидатів:

1) ФОРМАЛЬНІ вимоги: 20-28 роки, наявність закордонного паспорту на момент подання заявки, середній рівень володіння англійською (російська мова це плюс).

2) НЕФОРМАЛЬНІ вимоги: Волонтер має бути ГОТОВИМ не просто „з’їздити” як такий собі турист, але, бути готовим присвятити свій час і енергію проекту НА ПОВНИЙ ЙОГО ПЕРІОД, відповідно мати для цього мотивацію і певну соціальну відповідальність, бути комунікабельним і відкритим до інших.

 Ми приділяємо особливу увагу залученню до ЕРАЗМУС+ МОЛОДІ ЗІ СХОДУ/ ПІВДНЯ України та із Криму, тому - ЗВЕРТАЙТЕСЬ!:)))

Щоб подати заявку на проект потрібно вислати CV і мотиваційний лист англійською.  Файли та ТЕМА Вашого листа мають містити у своїй назві Ваші Name-Surname (як у закордонному паспорті) та назву обраного проекту. 

ЧЕКАЄМО НА ВАШІ ЗАЯВКИ :)

https://www.facebook.com/groups/erasmusevs/permalink/1199272180179187/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.