bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спеціаліст по роботі з малим та середнім бізнесом в м. Запоріжжя та м. Дніпро
26.09.2017

У зв’язку зі стартом нового проекту ЗОБФ «Посмішка дитини» спільно  з Данською Радою у справах Біженців в Україні оголошує конкурс на займання вакансії Спеціаліста по роботі з малим та середнім бізнесом. Дедлайн - 9 жовтня 2017 р.

Запорізький обласний благодійний фонд «Посмішка дитини» був офіційно зареєстрований у квітні 2013 року. Ми впроваджуємо проекти, спрямовані на всебічну психоcоціальну підтримку, гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення, запобігання сексуальному насильству серед підлітків, впровадження системи неформальної освіти для дітей та молоді.

Проект буде спрямований на створення можливостей отримання доходів і працевлаштування для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні. Спільно з програмою відновлення джерела засобів для існування проект забезпечить довгострокові рішення, як для ВПО, так і для осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, з особливою увагою забезпечення довгострокових рішень для ВПО. Проект спрямований на підтримку ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, у стабілізації їх життя і досягненні довгострокових рішень шляхом працевлаштування, само зайнятості та можливостей отримання доходів  і професійної освіти.

Як Спеціаліст по роботі з малим та середнім бізнесом, ви будете відповідальним за реалізацію компоненту створення нових робочих місць для ВПО шляхом розширення малого або середнього бізнесу у Запорізькій та Дніпропетровській області під керівництвом Командного Лідера. Спеціаліст по роботі з малим та середнім бізнесом  буде координувати процес створення можливостей для працевлаштування для переселенців за допомогою підтримки сектору середнього та малого бізнесу, включаючи відбір суб’єктів малого та середнього бізнесу, моніторинг їх подальшої діяльності, оцінку здійсненності запропонованого проекту зі створення робочих місць та оцінку економічного впливу профінансованих ініціатив. Офіс у Дніпрі, однак зона відповідальності охоплює так само і Запорізьку область, що передбачає роботу на виїздах.

Тривалість контракту: 13 місяців з можливістю подовження.

Обов’язки: 

-          Пошук та відбір суб’єктів  малого та середнього бізнесу у Запорізькій та Дніпропетровській областях.

-          Проведення оцінки організаційної спроможності суб’єктів  малого та середнього бізнесу у Запорізькій та Дніпропетровській областях.

-          Комунікація з представниками малого та середнього бізнесу.

-          Ведення електронної бази бенефіціарів.

Необхідні навички та досвід:

-          Освіта - вища фінансово-економічна або юридична.

-          Досвід роботи: в банківській системі від 3-х років.

-          Розуміння можливих довгострокових рішень для постраждалого від конфлікту населення.

-          Хороші навички спілкування, презентації та звітності.

-          Базове знання англійської мови.

-          Досвід роботи з ВПО вітається.

Подати резюме разом з листом про зацікавленість необхідно до 9 жовтня 2017 р. за  електронною адресою [email protected]позначивши у темі листа бажану посаду та місто.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.