bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на проведення аналізу та розробку юридичних рекомендацій щодо захисту прав ВПО
30.08.2017

ГО «Група впливу» шукає розробника рекомендацій для поліпшення правового статусу переселенців. Дедлайн - 12 вересня 2017 р.

Більше вакансій у розділі Вакансії.

Громадська організація “Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ” оголошує конкурс на проведення аналізу та розробку юридичних рекомендацій в рамках дослідження рівня захисту прав внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

В рамках проекту «Посилення захисту прав ВПО через співпрацю Уповноваженого ВРУ з прав людини з громадянським суспільством» ГО “ГРУПА ВПЛИВУ” проводить дослідження рівня захисту прав ВПО, який включає в себе аналіз рівня захисту ВПО в регіонах України, заснованого на результатах проведених опитувань серед ВПО, громадських організацій, управлінь праці та соціального захисту населення, управлінь Пенсійного фонду, та розробку юридичних рекомендацій для влади.

Рекомендації повинні містити пропозиції правового вирішення визначених дослідженням проблем та практик, з урахуванням міжнародного законодавства та досвіду інших країн, що зазнали внутрішнього переміщення внаслідок конфлікту. В рамках цього блоку також відбудуться презентації даного дослідження, включаючи представлення юридичних рекомендацій у 6 областях України у жовтні-грудні 2017 року.  

До участі запрошуються як індивідуальні особи, так і громадські організації, які працюють у цій сфері.

Вимоги до заявників:

  • глибоке розуміння та досвід роботи у сфері проблем, викликаних масовим переміщенням громадян всередині Україні;
  • глибокі знання національної судової практики з питань захисту прав ВПО;
  • знання у сфері міжнародного права та досвіду вирішення питань внутрішнього переміщення;
  • готовність виконати роботу у чітко зазначені строки (орієнтовно кінець вересня - кінець жовтня, не більше 1 міс.);
  • готовність провести 6 одноденних презентацій-рекомендацій в період жовтень-грудень 2017 року для регіональних ГО (умови оговорюються окремо).

Заявники повинні надати наступні документи до 12 вересня на адресу [email protected]:

  • резюме з чітко зазначеним досвідом роботи у сфері захисту прав ВПО;
  • аналіз 1-ї проблеми, з якою зтикаються ВПО, виходячи з практики роботи заявника, з варіантами її вирішення в правовому полі (аналіз орієнтовано на  владу).

Матеріал підготовлений у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.