bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЄВС-волонтер на скаутський проект в Литву по програмі ЕРАСМУС+
16.08.2017

Рік у Литві, серед заповідних лісів і чистих озер, для тих, хто любить активний, розвиваючий і творчий відпочинок із дітьми. Період: жовтень 2017-31.08.2018. 

 

Місце: старовинне місто Ukmergė (ХІІІ вік), місце таборування- с. Sukiniai.

Рік у Литві, серед заповідних лісів і чистих озер, для тих, хто любить активний, розвиваючий і творчий відпочинок із дітьми 

Період: 15.09.2017-31.08.2018 (можливо початок буде перенесено на 1 жовтня)
Назва: Forest kindergarten- Scout valley- є першим скаутським кемпінгом у Литві. 
Місце: старовинне місто Ukmergė (ХІІІ вік), місце таборування- с. Sukiniai, оточене первозданною природою, струмками, поруч із чудовим природнім озером, де розташувалось одне з найбільших еко-поселень Литви. 

Приймаюча організація: Scout valley є першим скаутськім кемпінгом у Литві. Він розташований в самому серці країни, 70км від інших великих міст - Вільнюса, Каунаса, Паневежиса і Утени. Scout valley є волонтерською організацією, яка співпрацює із скаутськими осередками країни. 

Більш детальну інформацію про сам проект та місце перебування можете отримати за наступним лінком https://www.youtube.com/watch?v=o03W5e2acT8 , https://www.youtube.com/watch?v=zrL_873N9vU, а також у файлі, що прикріплений до цього оголошення. 

Основні завдання для EVS волонтера будуть поділятися на 2 частини: 
1) Допомога у скаутському творчому дитячому садочку (3 робочих дня) 

  •  Заняття із дітьми, ігри 
  •  Прогулянки з дітьми в лісі; 
  •  Організація творчої діяльності (музика, танці, малювання і т.д.); 
  •  Допомога у повсякденному житті садочка , у т.ч. у приготуванні їжі та інше; 

2) Допомога у скаутському центрі ( 2 робочих дня) 

  • на базі табору(стрільба з лука, тімбілдінг, ігри, практика розкладення багаття , стратегічні ігри, і т.д.); 
  • на природі (походи, змагання по орієнтуванню і т.д.); 
  • на воді (веслування, вітрильний спорт, катання на байдарках, рафтінг і тімбілдінг і т.д.). 
  • Розповсюдження інформації про EVS в місцевому співтоваристві (організації культурно-масових заходів, інформаційні зустрічі, поширення досвіду і т.д.); 
  • Можливість бути camp-leader у літніх скаутських таборах та інше. 


ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ: готовність прийняти участь у проекті повний період, зазначений вище, вік 19-27, наявність закордонного паспорту (неважливо чи простого чи біометричного). 

ЩО ВОЛОНТЕР ОТРИМУЄ: повне забезпечення завдяки гранту європейського союзу, а саме: повернення витрат на подорож, проживання, харчування, страхування, покриття місцевого транспорту і навіть щомісячні кишенькові. 
По закінченню проекту ЄВС волонтери отримують СЕРТИФІКАТ ПРО ОСВІТУ від ЄВРОКОМІСІЇ - ЄВС проекти визнані ЄвроСоюзом як неформальна освіта. 

ЯК ПОДАТИ ЗАЯВКУ:  заповнити анкету, що прикрплена до оголошення  на пошту уркаїнського партнеру проекта, Спілки Форум  [email protected]
Анкета і ТЕМА Вашого листа мають містити у своїй назві Ваші Name-Surname і назву проекту Scout valley. Прохання: вказуйте прізвище та ім’я, як зазначено у Вашому закордонному паспорті. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.