bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір складу конкурсної комісії при Департаменті економіки та інвестицій КМДА
08.06.2017

Департамент економіки та інвестицій КМДА формує склад постійно діючої конкурсної комісії, яка обиратиме кандидатів на керівництво підпорядкованими комунальними підприємствами. Дедлайн - 13 червня 2017 р.

Департаменту економіки та інвестицій підпорядковуються КП «Київське інвестиційне агентство», КП «Київський міський туристично-інформаційний центр», Комунальна наукова-дослідна установа «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста». Відповідно до Положення про конкурсний відбір до складу комісії можуть увійти два представника громадськості, погоджені Антикорупційною радою.

Документи від громадських організацій приймаються до 14:00 13 червня 2017 року.

Вимоги до кандидата від громадської організації:

- бездоганна ділова репутація, високі професійні та моральні якості;

- суспільний авторитет;

- досвід в антикорупційній діяльності чи робота в організації, яка займається антикорупційною діяльністю.

Для участі у комісії представники громадських організацій мають надати наступні документи:

1. Лист від організації, яка делегує представника/представників до конкурсної комісії. Лист має бути оформлений на офіційному бланку організації, за підписом керівника та проставленням печатки.

2. Коротке резюме від громадської організації про її діяльність у сфері протидії корупції, або про досвід представника/представників в сфері протидії корупції. Обсягом до 1 сторінки формату А4.

3. Заява від делегованого організацією представника/представників із зазначенням своєї згоди на участь у роботі конкурсної комісії. Підписується делегованим представником.

4. Резюме або біографія делегованого організацією представника/представників до конкурсної комісії. Підписується делегованим представником.

Документи (скановані з оригіналів) прохання надсилати на розгляд Антикорупційної ради при Київському міському голові на електрону пошту: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.