bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

EVS-волонтера/ку до Польщі на 6 місяців
07.06.2017

КІПЦ Європейський клуб шукає молоду людину в віці від 18 до 30 років, які розмовляють англійською мовою, хочуть попрацювати в спортивно-відпочинковому центрі в якості волонтера Європейської волонтерської служби (EVS). Дедлайн - 19 червня 2017 р.

Волонтаріат триватиме з 1го серпня 2017 року по 31 січня 2018 року в польському спортивно-рекреаційному центрі гміни Клодзко.

Спортивно-рекреаційний центр  є культурною інституцією в сфері спорту та рекреації. Він складається з 29 культурних громадських центрів. Головною метою центру є підтримувати культурне життя та ініціативи дітей, підлітків та старших людей Клодзької гміни. Центр співпрацює з різноманітними музичними та танцювальними групами. В центрі є 68 працівників: 8 – на постійній основі, 60 – за громадським контрактом, а також інструктори з танців, ліплення з гліни, мистецтва, музики, футболу, настільного тенісу, волейболу, атлетики тощо.

Завдання для волонтера:

Волонтер/ка працюватиме до 6 годин на день, 5 днів на тиждень. Головним завданням волонтера буде організація дозвілля для дітей та підлітків або модерація культурних та спортивних заходів. Зважаючи на те, що центр складається з 29 центрів громад, організація воліла аби волонтер працював в різних місцях. Волонтер/ка братиме участь у майстернях відповідно до власних зацікавлень. Він/вона також можуть запропонувати власні активності для дітей та молоді. Також очікується, що волонтери допомагатимуть з організацією Різдвяних подій, їх промоцією, організацією концерту. Волонтер/ка також буде впроваджувати деякі активності в школах гміни Клодзко. Волонтери матимуть можливість попрацювати з молоддю через наступні активності: уроки куховаріння, ігри й інші активності для дітей після уроків, організація презентації своєї країни, розмовні клуби, домашнє приготування традиційних польських блюд зі студентами, розповсюдження свого ЄВС-досвід через шкільні газети та сайти, походи з учнями в кіно, участь в спортивних та культурних подіях. Критерії та вимоги до волонтерів

Базові:

-          18-30 років;

-          Громадянин/ка України;

-          Наявний закордонний паспорт;

-          Розмовний рівень англійської мови;

-          Готовність рік жити далеко від родини й працювати в спортивно-рекреаційному центрі;

-          Бажання бути волонтером;

-          Зацікавленість в роботі з молоддю;

-          Відкрита людина, яка готова поширювати знання про свою культуру;

-          Готовність жити у багатокімнатних апартаментах з багатьма інтернаціональними сусідами.

Всіх кандидатів просимо заповнити анкету англійською мовою та надіслати її разом зі своїми CV та мотиваційним листом (теж виключно англійською мовою) на електронну адресу [email protected] до 13:00 19го червня 2017 року. В темі листа необхідно вказати EVS_EFM. Питання? Пишіть на вказаний мейл.

Результати відбору будуть повідомлені ближче до кінця червня. Організація залишає за собою право не  пояснювати чому обрали (або не обрали) того чи іншого кандидата.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.