bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення тренінгу для волонтерів та консультацій з розробки навчальної програми
29.05.2017

Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ»   оголошує тендер на проведення тренінгу для волонтерів та надання консультацій по розробці програми навчання для волонтерів та упорядкуванню документації та єдиної бази даних волонтерів організації. Дедлайн - 1 червня 2017 р.

Послуги замовляються в рамках проекту «Посилення  спроможності неурядової  організації, як  запорука її активності  у суспільстві та зацікавленості  у власному організаційному розвитку». Цей проект впроваджується завдяки гранту, наданого через Програму LINK Регіонального Екологічного Центру для Центральної та Східної Європи. Проект фінансується Міністерством Клімату та Довкілля Норвегії.

Види послуг: тренінг, консультація.

Терміни проведення: червень – липень 2017 року.  

У результаті навчання учасники мають засвоїти навички лідерства, роботи в команді та волонтерської діяльності. За допомогою залученого консультанта має бути розроблена програма навчання волонтерів та документ політик і процедур роботи з волонтерами та заохочень для них та створена єдина база даних волонтерів організації.

Для участі в тендері просимо надсилати план (програму) тренінгу,  резюме виконавця з вказаним досвідом роботи на електронну адресу  : [email protected] 

Заявки мають бути надіслані до 23:59 (за київським часом) до 01 червня 2017 року. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.