bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кар’єрні можливості для активних громадян
26.05.2017

Ми підготували добірку найбільш цікавих вакансій для читачів порталу ГУРТ. Не зволікайте та долучіться до команд провідних громадських організацій України.

Менеджер проекту у ГО «Агенція «Спільні Зусилля»

Основні обов’язки: організація відбору на програму Школа Мерів (Далі по тексту - ШМ); організація всіх заходів в рамках ШМ; координація учасників, експертів та лекторів ШМ: інформування, зворотній зв’язок, організація логістики, тощо.

Останній день подання – 31 травня 2017 р.

Менеджер з комунікацій в Агенцію «Спільні Зусилля» (Київ)

Основні обов’язки: розробка комунікаційної стратегії Агенції; розробка комунікаційних планів для проектів Агенції; організація прес-заходів.

Останній день подання – 31 травня 2017 р.

Виконавчий директор в Агенцію «Спільні Зусилля»

Основні обов’язки: операційне управління Агенцією; розробка та забезпечення реалізації поточних планів діяльності Агенції та складання відповідних бюджетів; формування політик і процедур організації для її ефективної роботи.

Останній день подання – 31 травня 2017 р.

Форум НДО в Україні шукає адвокаційного менеджера (Київ)

Основні обов’язки: розробка адвокаційних планів реформ за напрямками; комунікація з представниками різних гілок влади та ОГС.

Останній день подання – 30 травня 2017 р.

УНЦПД шукає адвокасі-менеджера

Основні обов’язки: здійснення аналізу законодавства (законопроектів) у сфері свободи об’єднання і реєстрації громадських і благодійних організацій та практики його застосування

Останній день подання – 31 травня 2017 р.

Комунікаційний менеджер/ка у ГС «Мережа правового розвитку»

Основні обов’язки: втілення комунікаційної стратегії організації; розвиток і підтримка сталих комунікацій зі ЗМІ (інтернет, друковані, радіо, телебачення тощо).

Останній день подання – 31 травня 2017 р.

Асистент голови правління в Агенцію «Спільні Зусилля» (Київ)

Основні обов’язки: ведення робочого календаря голови правління Агенції; організація його робочого дня; планування відряджень (візова підтримка, бронювання квитків, організація зустрічей).

Останній день подання – 31 травня 2017 р.

БФ «Право на захист» шукає менеджера з обробки інформації

Основні обов’язки: Координація роботи регіональної команди моніторів (збирачів інформації); консолідація та аналіз інформації, зібраної моніторами та написання на їх основі аналітичних звітів українською та англійською мовами (поточних, тематичних тощо); участь в розробці та допрацюванні моніторингових завдань для моніторів.

Останній день подання – 31 травня 2017 р.

Тренери у Democracy Reporting International в Україні (Київ)

Основні обов’язки: у координації та під наглядом організаторів школи підготовка та проведення тренінгу.

Останній день подання – 1 червня 2017 р.

Event-менеджер/координатор проектів в Інтерньюз-Україна

Основні обов’язки: надання координаційної та організаційної підтримки проекту/заходам в рамках проекту (передбачаютсья відрядження по Україні); підготовка та проведення різних типів заходів (круглий стіл, публічна лекція, прес-конференція, прес-тур тощо) на регіональному та національному рівнях; допомога у виробленні креативних інформаційних продуктів (відео/аудіо ролики, інфографіка, брошури, презентації тощо);

Останній день подання – 2 червня 2017 р.

Менеджер проекту комунікації децентралізації в Український кризовий медіа-центр

Основні обов’язки: формування та системне оновлення плану роботи за проектом спільно з командою проекту, забезпечення якісного виконання діяльності запланованої за проектом та  досягнення цілей проекту відповідно до визначеного бюджету та термінів; координація роботи команди проекту у складі до 6 осіб для досягнення прогресу відповідно до запланованих результатів.

Останній день подання – 4 червня 2017 р.

Старший фінансовий менеджер у Save the Children (Слов’янськ)

Основні обов’язки: реалізація та контроль над виконанням фінансової політики та процедур виконавцями проектів  та партнерами; бюджетування витрат організації та витрат окремих проектів; постійний контроль доходів та витрат за проектом (-ами) та виконання бюджетів.

Останній день подання – 10 червня 2017 р.

Форум НДО в Україні шукає консультанта по моніторингу

Основні обов’язки: розробка та проведення моніторингу для НДО.

Останній день подання – 10 червня 2017 р.

Адміністративний менеджер у МБФ «Українська фундація громадського здоров`я» (Київ)

Основні обов’язки: надавати різнобічну програмну та адміністративну підтримку у впровадженні проектів та розвитку МБФ «Українська фундація громадського здоров`я» та організації «Право на здоров’я» (HealthRightInternational); Організація та забезпечення адміністративної підтримки роботи сайтів організації, де реалізовуються проекти.

Останній день подання – 15 червня 2017 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.