bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фестиваль сонячного майбутнього ReAction 2017 шукає волонтерів
15.05.2017

Фестиваль сонячного майбутнього ReAction 2017 розпочинає набір волонтерів для роботи під час першого мистецько-освітнього фестивалю, який живитиметься від сонця. Подія відбудеться 24 червня 2017 р. в Києві на території ВДНГ. Дедлайн - 21 травня 2017 р. 

Хочеш бути частиною команди першого фестивалю про енергію майбутнього? Маєш активну життєву позицію і вболіваєш за енергетичну незалежність України? Ми запрошуємо тебе до команди волонтерів ReAction 2017! 

Що чекає на волонтера ReAction 2017:

Робота зі спікерами та гостями фестивалю, а також участь у створенні креативних промо-акцій фестивалю, робота у різних тематичних зонах фестивалю.

Коло однодумців, навчання, ексклюзивна футболка фестивалю ReAction-2017 та заряд бадьорості від кави, завареної на сонці.

Досвід командної роботи в екологічній громадській організації, нові знання та практичні навички, цікаві знайомства, а також незабутні враження і можливість долучитися до процесів енергетичної незалежності України.

Як потрапити до дружньої волонтерської команди ReAction 2017?

Заповнюй анкету волонтера ReAction-2017 до 21 травня 2017 р. І вже 22 травня ми надішлемо усі деталі нашої подальшої взаємодії.

Чекаємо на вас активних та відповідальних :)

Довідково:

Фестиваль сонячного майбутнього “ReAction-2017” - це сонце, свіже повітря, музика, велосипеди, документальне кіно, «зелені» технології, арт-інсталяції, спілкування, вулична їжа. У день фестивалю на відвідувачів чекають захоплюючі лекції і пізнавальні розваги, романтичні плани і практичні знання для їх втілення, надихаючі виступи і прогресивні ідеї. І все це – за допомогою чистої та безпечної енергії, адже ReAction – це перший в Україні фестиваль, що живитиметься від сонця!

Вхід на територію фестивалю - вільний.

Сторінка фестивалю у facebook: fb.com/events/732892690212576/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.