bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультанти з наставницьких візитів у ЦГЗ
12.05.2017

ЦГЗ шукає консультантів з наставницьких візитів з питань лабораторної діагностики туберкульозу в закладах охорони здоров’я. Дедлайн - 19 травня 2017 р.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на відбір консультантів з наставницьких візитів з питань лабораторної діагностики туберкульозу в закладах охорони здоров’я.

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Закінчена вища медична /біологічна освіта.
  2. Досвід проведення семінарів/тренінгів з питань лабораторної діагностики туберкульозу в якості викладача/тренера впродовж останніх 3-х років.
  3. Досвід розробки тренінгових модулів та навчальних матеріалів та програм з питань лабораторної діагностики туберкульозу.

Резюме, мотиваційний лист, підписана фінансова пропозиція відповідно до Додатку 1 до даного Оголошення мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу:[email protected]   або поштою за адресою: 04073, м. Київ, проспект Степана Бандери, 19. В темі листа, будь ласка, обов’язково зазначте «Наставник – лабораторна діагностика ТБ».

Термін подання документів – до 19 травня 2017 року, реєстрація документів завершується о 18:00.

За додатковою інформацією звертатися до ЦГЗ за тел. (044)-461-81-03 до спеціаліста відділу управління закупівлями та постачанням Бондар Дарини, e-mail: [email protected].

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.