bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

До участі в майстер-класі «Створення графічних новел» запрошують сценариста
04.05.2017

Правозахисна організація Libereco – Partnership for Human Rights та Східноукраїнський центр громадських ініціатив у запрошують  запрошують сценариста для участі в майстер-класі «Створення графічних новел». Дедлайн - 15 травня 2017 р.

Правозахисна організація Libereco – Partnership for Human Rights (www.lphr.org)

 Та Східноукраїнський центр громадських ініціатив у рамках діяльності  Коаліції «Справедливість заради миру на Донбасі» (https://jfp.org.ua/запрошують сценариста для участі в майстер-класі «Створення графічних новел».

Невдовзі мине третій рік, як на сході України триває збройний конфлікт, але правдивої інформації про нього бракує і в Україні, і за кордоном. Вже зібрано і задокументовано чимало свідчень безпосередніх учасників подій, але як впевнитися, що ця інформація доходить до потрібних людей? Як донести до інших те, що пережили учасники конфлікту? Як писати і говорити про єдину на Європейському континенті війну, яка відбувається просто зараз?

Взявши за основу інтерв’ю з постраждалими від насильства та порушень прав людини, ми хочемо створити графічну новелу («новелу у малюнках»). Цей твір має допомогти читачеві зрозуміти складність конфлікту, відчути рішучість, переживання і страхи тих людей, у чиє життя прийшла війна.

Кого ми шукаємо?

Запрошуємо до участі у майстер-класі сценариста, що має досвід написання скриптів та діалогів для графічних новел та зможе допомогти  групі з 10 учасників підготувати сценарій для «новели у малюнках».

Якими будуть ваші завдання?

В якості тренера Вам потрібно взяти участь у майстер-класі «Створення графічної новели» метою якого є розробка однієї (або кількох) художніх історій на основі інтерв’ю, зібраних учасниками проекту.

Майстер-клас запланований на 31 травня – 2 червня 2017 року в м. Чернігові.

Після завершення майстер-класу Вам потрібно буде остаточно відредагувати сценарій для графічної новели та у разі потреби підтримувати комунікацію з творчою групою проекту, зокрема із двома художниками, які готуватимуть ілюстрації.

Проведення майстер-класу фінансується коштом Міністерства закордонних справ Німеччини. Всі витрати, пов’язані з участю в тренінгу (проїзд, харчування, проживання) покриваються.  За проведення майстер-класу передбачається гонорар.

Для участі в проекті завантажте коротку анкету за цим посиланням (File —> Download as —> Оберіть зручний для вас формат) Будь ласка, НЕ надсилайте запит на редагування файлу, а завантажте його та заповніть з комп’ютера. Надішліть заповнену анкету не пізніше 15 травня 2017 року на email: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.