bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Локальний тренер для «Школи молодих лідерів» (Вінниця)
03.05.2017

Офіс зі сприяння демократії (DRI) в співпраці з Вінницьким регіональним центром інформації «Креатив» проведе «Школу молодих лідерів» для представників молодіжних громадських організацій та молоді з Вінниці та області (15-20 учасників). Дедлайн - 10 травня 2017 р.

Назва посади: локальний тренер для «Школи молодих лідерів» у місті Вінниця, Україні;

Період співпраці: короткострокове завдання з травня по серпень, 2017 року;

Контекст та мета програми:

Democracy Reporting International (Офіс зі сприяння демократії, DRI) є безсторонньою, незалежною, неприбутковою організацією, зареєстрованою в Берліні (Німеччина). DRI сприяє участі громадян у політичних процесах, підзвітності державних органів та розвитку демократичних інституцій в усьому світі. DRI працює в Україні  з вересня 2014 року. Разом з Інститутом міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тарас Шевченка DRI співпрацює з провідними громадськими ініціативами України для забезпечення систематичного моніторингу та звітування по ключових політичних реформах: конституційна реформа, судова реформа, децентралізація, реформа виборчого законодавства.

Офіс зі сприяння демократії (DRI) в співпраці з Вінницьким регіональним центром інформації «Креатив» проведе «Школу молодих лідерів» для представників молодіжних громадських організацій та молоді з Вінниці та області (15-20 учасників).

Завданням школи – активізувати участь молоді в процесі прийняття рішень та розвитку громад, а також зміцнення лідерських навиків серед студентів та молоді в регіонах України. В програмі школи буде 10 одноденних тренінгів, які проходитимуть у Вінниці у вихідні дні протягом травня-серпня 2017р.

DRI шукає 5-10 локальних тренерів для проведення тренінгів в рамках «Школи молодих лідерів».

Обов’язки та відповідальність:

  • Розробка програми одноденного тренінгу/воркшопу на наступні теми: «Лідерство для розвитку громади», «Молодіжна політика або жодних рішень щодо нас без нас»,«Комунікація та налагодження діалогу», «Як впливати на процеси та захищати інтереси громади», «Відкриті дані для громадських активістів», «Інструменти інтерактивності громадського лідера», «Партисипативне бюджетування згідно реформи децентралізації», «Як перетворити ідею в проект»;
  • Підготувати роздаткові матеріали для учасників школи;
  • Провести тренінг та підготувати короткий звіт (зразок буде надано DRI) по проведеному тренінгу, який включатиме оцінку тренінгу як такого, відгуки учасників та рекомендації для такого роду активностей в майбутньому.

        Кваліфікаційні вимоги: 

  • Освіта у сфері політичних/соціальних наук, або у інших релевантних для Школи сферах;
  • Щонайменше три роки досвіду тренерської роботи у вище визначених тематиках, зокрема тренерський досвід у проведенні тренінгів із зміцнення спроможності неурядових громадських та молодіжних організацій, а також студентів;
  • Знання реформи децентралізації в Україні;
  • Вміння писати звіти та готувати презентації.

Усіх зацікавлених тренерів просимо надіслати своє резюме, мотиваційний лист з інформацією про тренінг, який ви хочете провести та чому, його очікувані результати, а також рекомендації експертів (за наявності). 

Документи просимо надсилати на електронну адресу:   [email protected]: (Мар’яна Кузьо, координаторка проекту DRI в Україні), тема листа «Тренери- Школа молодих лідерів» 

Кінцевий термін подачі документів:  10 травня 2017 року (включно).

Контакти

Коментарі

Ксения Неживая   2538 днів тому   #  

Доброго дня! Тренер обов'язково повинен бути з Вінниці?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.