bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери для проведення фіналу турніру UNICEF Football Cup
01.05.2017

Фінал турніру UNICEF Football Cup відбудеться на стадіоні імені Баннікова у Києві 19-21 травня 2017 р. Потрібні волонтери для допомоги в організації масштабного спортивного заходу для дітей зі східної України. Фінал турніру відбудеться на стадіоні імені Баннікова у Києві 19-21 травня. UNICEF Football Cup проводиться у рамках проекту «Сприяння соціальній згуртованості та інтеграції внутрішньо переміщених осіб на сході України» за сприяння фонду ЮНІСЕФ, Федерації футболу України та Міністерства освіти та науки України.Дедлайн - 6 травня 2017 р.

Шукаємо волонтерів для проведення фіналу футбольного турніру UNICEF Football Cup для школярів зі східної України віком 12 років і молодше.

У волонтерів буде чудова можливість побувати на масштабному спортивному заході з участю українських футбольних та естрадних зірок, допомогти дітям зі східної України здобути незабутній досвід від турніру та відчути себе справжніми Мессі та отримати цінні подарунки від організаторів.

Завдання волонтерів під час заходу:

  • Допомагати у роботі на трибунах глядачів, пакувати подарунки для учасників, супроводжувати та комунікувати з учасниками, гостями, журналістами та зірками;
     
  •  Допомагати у вирішенні організаційних питань, створенні найкращих умов для перегляду фінальних матчів, проведенні інтерактивних програм, товариському матчі зірок, церемонії нагородження тощо.

Фінал турніру відбудеться на стадіоні імені Баннікова у Києві 19-21 травня.
UNICEF Football Cup проводиться у рамках проекту «Сприяння соціальній згуртованості та інтеграції внутрішньо переміщених осіб на сході України» за сприяння фонду ЮНІСЕФ, Федерації футболу України та Міністерства освіти та науки України.

Щоб долучитися до команди волонтерів, заповніть анкету за посиланням: 

https://docs.google.com/forms/d/13X6BcmmHXSpIfWska1QYTmSG0PoUIacJY8eVzt40OQc/edit

 Термін подачі заявок: до 6.05 включно.

Більше інформації про турнір:

https://www.facebook.com/UNICEF.Ukraine/videos/1405689089495618/

https://www.unicef.org/ukraine/ukr/media_30327.html

Контакти

  • Наталія Макарук
  • (063) 2276416

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.