bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фахівець з замісної підтримувальної терапії у ЦГЗ
28.04.2017

ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» оголошує конкурс на залучення консультантів в рамках проекту «Посилення спроможності лікування ВІЛ/СНІД в Україні згідно з Надзвичайним планом Президента США по боротьбі зі СНІДом (PEPFAR)». Дедлайн - 11 травня 2017 р.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – ЦГЗ) здійснює організаційне та технічне керівництво для медичних працівників і менеджерів охорони здоров’я для забезпечення адекватності лікування ВІЛ-позитивних осіб та пацієнтів з туберкульозом. ЦГЗ надає допомогу в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері ВІЛ/СНІДу та туберкульозу. У програмах моніторингу, ЦГЗ приділяє особливу увагу зміцненню зв’язків із закладами первинної ланки охорони здоров’я та соціальних служб, як основу суспільної охорони здоров’я. ЦГЗ також працює з організаціями – представниками громадянського суспільства (наприклад, НУО що займаються адвокацією та зниженням шкоди в галузі ВІЛ-інфекції/СНІДу, місцевими громадськими організаціями, що працюють в сфері профілактики та лікування ВІЛ тощо) по всій Україні для задоволення потреб пацієнтів і для забезпечення скоординованої та орієнтованої на пацієнта відповіді на інфекційні захворювання. ЦГЗ оголошує конкурс на посаду фахівця відділу нагляду за ВІЛ, ВГ та ІПСШ за напрямком «замісна підтримувальна терапія».

Мета та предмет конкурсу

Метою конкурсу є відбір фахівця з замісної підтримувальної терапії, який відповідно до технічного завдання та кваліфікаційних вимог буде супроводжувати діяльність, пов’язану з супроводом та виконанням національних програм з надання замісної підтримувальної терапії

Основні обов’язки:

  1. Координація заходів з надання замісної підтримувальної терапії (далі – ЗПТ) на національному рівні.
  2. Проведення оцінки існуючої системи надання ЗПТ та можливостей щодо її розширення та удосконалення.
  3. Надання консультацій та ведення комунікацій з ключовими партнерами, проектами, та персоналом лікувальних закладів, що надають ЗПТ.
  4. Координація з іншими фахівцями ЦГЗ, в тому числі щодо забезпечення безперервності та інтегрованості послуг, розподілу та наявності препаратів ЗПТ у закладах, ведення звітності тощо.
  5. Забезпечення виконання програмних індикаторів. 
  6. Участь у моніторингових візитах до закладів охорони здоров’я, що надають ЗПТ у складі мультидисциплінарних команд та самостійно.
  7. Участь у організації та проведенні програмних заходів, в тому числі робочих груп, круглих столів, семінарів, тренінгів, нарад, конференцій.
  8. Підготовка відповідних звітів, інформаційних та аналітичних матеріалів з питань надання та моніторингу ЗПТ.
  9. Участь у  підготовці та розробці наказів, процедур, медико-технічної документації за напрямом тощо.

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Вища освіта. Освіта за на напрямом «правознавство», «соціальна робота», «громадське здоров’я» буде перевагою.
  2. Знання структури, особливостей роботи та організації служб протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу в Україні;
  3. Високий рівень знань сучасних підходів та міжнародних стандартів лікування ВІЛ/СНІД, медикаментозного лікування залежностей, роботи з уразливими групами населення.
  4. Досвід підготовки аналітичних документів;
  5. Відмінний рівень роботи з комп’ютером, знання MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, MS Outlook;
  6. Знання ділової англійської мови на рівні не нижче intermediate. Володіння вище intermediate буде перевагою.
  7. Досвід роботи в проектах міжнародної технічної допомоги в сфері ВІЛ/СНІДу, лікування залежностей буде перевагою.
  8. Досвід роботи в закладах охорони здоров’я або НУО, що надають послуги ВІЛ-інфікованим особам та особам з залежностями буде перевагою;
  9. Досвід роботи або високий рівень знання щодо програм зменшення шкоди, профілактичних програм, роботи зі споживачами ін’єкційних наркотиків буде перевагою.

Особисті якості та навички: особа, яка обіймає цю посаду, має бути дисциплінованою, комунікативною, організованою та здатною організовувати, здатною працювати самостійно на результат, уважною до деталей, вміти працювати з точною інформацією, мати високий рівень знань у сфері протидії ВІЛ-інфекції /СНІДу, належний рівень роботи з комп’ютером, командний підхід в роботі, гарні комунікативні навички.

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected] або поштою за адресою: 04073, м. Київ, проспект Степана Бандери, 19. В темі листа, будь ласка, зазначте: «Фахівець з ЗПТ».

Термін подання документів – до 11 травня 2017 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.