bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Адміністративний менеджер у МБФ «Українська фундація громадського здоров`я» (Київ)
28.04.2017

МБФ «Українська фундація громадського здоров`я» оголошує конкурс на посаду адміністративного менеджера. Дедлайн - 15 червня 2017 р.

Міжнародний благодійний фонд «Українська фундація громадського здоров’я» заснований в 2008 році міжнародною організацією HealthRight International (Право на здоров’я). Ми працюємо безпосередньо з місцевими громадами та розвиваємо партнерські відносини на місцевому рівні для надання послуг у сфері охорони громадського здоров’я. Одночасно, ми організуємо навчання, постачаємо обладнання та працюємо на покращання існуючої інфраструктури для того, аби забезпечити нашим партнерам можливість самостійно надавати необхідні послуги. Нашою метою є впровадження довгострокових змін, які сприятимуть охороні громадського здоров’я та одночасному захисту прав людини.Наші проекти працюють на вирішення медичних та соціальних проблем, що ускладнюються одночасним порушенням прав людини, з особливим наголосом та досвідом роботи організації у таких сферах, як:  профілактика та лікування ВІЛ/СНІДу, туберкульозу та малярії, розвиток сфери жіночого здоров’я, здоров’я та добробут сиріт та дітей з груп ризику, допомога та підтримка жертв порушення прав людини, включаючи жертв катувань, торгівлі людьми, домашнього насильства та насильства відносно осіб іншої статі.

Основне завдання адміністративного менеджера: допомога у реалізації та програмно-адміністративна підтримка проектів та діяльності МБФ «Українська фундація громадського здоров`я» (УФГЗ) та корпорації ХелсРайт Інтернешнл (Право на здоров’я) в Україні, яка є засновником УФГЗ.

   Основні функціональні обов’язки:

  • Надавати різнобічну програмну та адміністративну підтримку у впровадженні проектів та розвитку МБФ «Українська фундація громадського здоров`я» та організації «Право на здоров’я» (HealthRightInternational).
  • Організація та забезпечення адміністративної підтримки роботи офісу МБФ «Українська фундація громадського здоров`я» та організації «Право на здоров’я» (HealthRightInternational) включаючи організацію діловодства, складання договорів, проведення тендерів, господарське забезпечення офісу.
  • Організація та забезпечення адміністративної підтримки роботи сайтів організації, де реалізовуються проекти.
  • Забезпечення організації та проведення тренінгів, конференцій, прес-конференцій, інших масових заходів за проектами.
  • Організація поїздок персоналу організацій та залучених тренерів, консультантів.
  • Координація роботи IT-консультанта чи відповідної ІТ-компанії в Україні з питань технічної підтримки офісу та сайтів організації.
  • Забезпечення моніторингу та оцінки адміністративної діяльності в організації та на сайтах організації, розробка та впровадження процедур адміністративної підтримки сайтів, навчання персоналу сайтів з зазначених питань.
  • Відвідування регіональних сайтів проектів.

   Вимоги до кандидатів: вища освіта за відповідною спеціальністю, досвід роботи на аналогічній посаді, хороші аналітичні, організаційні та комунікативні здібності, знання вимог діловодства та основ бухгалтерії.

 Просимо надсилати своє резюме на ел. пошту: [email protected]

  Резюме будуть розглядатися по мірі їх надходження до 15 червня 2017.

Контакти

  • 38044 278 23 58

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.