bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр «Ейдос» шукає координаторів
07.04.2017

Центр «Ейдос» оголошує конкурс для відбору 5 регіональних координаторів/координаторок у Хмельницькій, Дніпропетровській, Рівненській, Кіровоградській та Закарпатській областях.  Дедлайн - 17 квітня 2017 р.

Співпраця відбуватиметься рамках в проекту «Прозорі Ради»: адвокасі кампанія з імплементації антикорупційного законодавства місцевими радами». Час роботи – квітень-вересня 2017 року. Даний проект реалізується за фінансової підтримки Центру демократії та верховенства права в рамках проекту Европейської Комісії “Посилення коаліції РПР”.

Опис проекту

Метою проекту є імплементація антикорупційного законодавства на місцевому рівні, що призведе до зменшення корупційних ризиків в роботі місцевих рад та забезпечить реалізацію прав громадян на їх контроль.

В рамках проекту планується активізувати діяльність Коаліції “Прозорі Ради” в Хмельницькій, Дніпропетровській, Рівненській, Кіровоградській та Закарпатській областях. Члени Коаліції здійснюватимуть кампанію публічного тиску на 20 місцевих рад у 5 областях України (4 ради в кожній області), спрямовану на внесення змін до діючих документів, які регламентують їхню роботу. В кожні з 5 областей буде працювати по 1 особі (регіональний координатор), які увійдуть до складу Коаліції на принципах відкритого конкурсу. Ці регіональні координатори будуть здійснювати всю передбачену проектом діяльність не лише в місті, де вони територіально знаходяться, але й в решті міст, що будуть охоплені громадською кампанією в їхній області.

Вимоги до аплікантів:

  • Досвід співпраці  з органами місцевої влади.
  • Досвід здійснення моніторингових кампаній, зокрема за діяльністю органів влади.
  • Досвід проведення адвокаційних кампаній.
  • Участь в антикорупційних проектах.
  • Досвід співпраці з політичними партіями.
  • Наявність сталих контактів з громадськими організаціями та активістами своєї та сусідніх областей (для поширення успішного досвіду адвокатуваня в інших регіонах.

Заявки приймаються до 20.00 17 квітня 2017 року.

Для оформлення заявки, заповніть перейдіть будь ласка за посиланням та заповніть форму.

У випадку виникнення додаткових питань звертайтесь на е-mail: [email protected], вказавши у темі листа “Конкурс регіональних координаторів Прозорі ради”.

Контакти

Коментарі

Орлов Микола    2569 днів тому   #  

Як я люблю такі оголошення:) Всі вимоги виписані, а що взамін здогадуйся? Які умови праці, режим роботи, мотивація?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.