bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кращі вакансії тижня у громадському секторі
31.03.2017

Ми підготували добірку найбільш цікавих вакансій, які б могли зацікавити агентів змін громадянського суспільства. Знайдіть роботу своєї мрії за допомогою порталу ГУРТ.

Фахівець відділу інноваційних програм у БО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД»

Основні обов’язки: підготовка вимог щодо оформлення фінансової частини заявок на отримання грантів потенційними субгрантерами; перевірка дотримання вимог; підготовка електронних форм звітності за результатами впровадження програм субреципієнтами; надання консультацій суб-реципієнтам щодо заповнення форм; забезпечення своєчасного збору фінансових звітів від суб-реципієнтів (в електронному та паперовому вигляді).

Останній день подання – 3 квітня 2017 р.

Асистент системного адміністратора в Інтерньюз-Україна (Київ)

Основні обов’язки: технічна підтримка користувачів в організації; встановлення, налаштування, підтримка, адміністрування ОС Windows; допомога в адмініструванні серверів.

Останній день подання – 4 квітня 2017 р.

ГО «Альянс.Глобал» шукає бухгалтера (Київ)

Основні обов’язки: ведення бухгалтерії; формування та подача звітності статистичної та податкової звітності; формування та подача фінансових звітів.

Останній день подання – 5 квітня 2017 р.

SharePoint Developer у Консультативну місію Європейського Союзу (Київ)

Основні обов’язки: проектування, створення і розгортання місії конкретних інформаційних процесів і робочих процесів за допомогою Microsoft SharePoint Server.

Останній день подання – 8 квітня 2017 р.

ГО «Donau Soja» шукає фахівця з комунікацій та PR

Основні обов’язки: розроблення комунікаційної та маркетингової стратегії.

Останній день подання – 10 квітня 2017 р.

 Грант-менеджер в Громадську правозахисну організацію «Права людини»

Основні обов’язки: координування фандрейзингу організації; пошук джерел фінансування діяльності організації; моніторинг нових пропозицій і тендерів, оголошених місцевими та міжнародними організаціями-донорами.

Останній день подання – 10 квітня 2017 р.

Керівник відділу зв’язків з громадськістю та пресою у БО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» (м.Київ)

Основні обов’язки: позиціонування організації та новин про неї у ЗМІ та соціальних мережах; участь у розробці та впровадження комунікаційної та PR-стратегії організації, включаючи формування бюджету стратегій та аналіз їх ефективності; організація заходів для преси: прес-конференцій, інтерв’ю, тренінгів для представників ЗМІ.

Останній день подання – 15 квітня 2017 р.

Фахівець з написання грантів у МБО СОС Дитячі Містечка

Основні обов’язки: розробка фандрейзингового плану на основі загальної стратегії організації; залучення та взаємодія з грантодавцями, комерційними спонсорами, меценатами (в тому числі міжнародними) та індивідуальними пожертвувачами; складання та написання програм та проектів (аплікаційних форм); моніторинг та пошук міжнародних організацій, що надають гранти для реалізації проектів в рамках місії організації.

Останній день подання – 16 квітня 2017 р.

Спеціаліст з Global GAP у проект USAID

Основні обов’язки: розроблення і адаптація Global GAP 10 підприємств (об'єкти); введення процедур, заснованих на глобальних принципах GAP.

Останній день подання – 20 квітня 2017 р.

Менеджер/ка у проект «Організація політичної та соціальної роботи з молоддю в регіонах України»

Основні обов’язки: організація розповсюдження інформації про семінар, проведення інтерв’ю із кандидатами на участь в семінарі; проведення, разом з керівниками проекту, попереднього відбору кандидатів за отриманими аплікаційними формами; організація проведення очних інтерв’ю, заходів семінару в рамках наявних фінансових умов проекту.

Останній день подання – 23 квітня 2017 р.

ГО «ЦДПРМС» шукає журналіста-аналітика

Основні обов’язки: підготовка аналітичних матеріалів відповідно до чітко визначених технічних завдань та термінів; участь в підготовці і проведенні публічних заходів в рамках проекту (конференцій, візитів, зустрічей).

Останній день подання – 25 квітня 2017 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.