bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Менеджер/ка у проект «Організація політичної та соціальної роботи з молоддю в регіонах України»
31.03.2017

Форум політичних консультацій (Берлін, Німеччина) у співпраці з ChangeLog Foundation (Україна) за фінансування Міністерства закордонних справ Німеччини оголошують про відкриття вакансії Менеджер/ка проекту в рамках проекту «Організація політичної та соціальної роботи з молоддю в регіонах України». Дедлайн - 23 квітня 2017 р.

Forum für politische Beratung e.V. (Форум політичних консультацій) є некомерційною позапартійною асоціацією, створеною відповідно до німецького законодавства, що має метою діяльності організацію та проведення просвітньої роботи.

В рамках проекту «Організація політичної та соціальної роботи з молоддю в регіонах України», який проводиться спільно із українською громадською організацією ChangeLog Foundation, за фінансування Міністерства закордонних справ Німеччини, ми шукаємо менеджера проекту.

Вимоги до навичок, вмінь та якостей:

  • обізнаність в роботі громадського сектору та сучасних політичних умовах в Україні;
  • наявний досвід організації семінарів в Україні;
  • гнучкість, впевненість в собі, готовність до роботи в команді;
  • вміння роботи з сервісами електронної пошти, зв’язку в Skype (наявність веб-камери для участі у веб-конференціях), наявність телефонного мобільного зв’язку;
  • постійне місце проживання в Україні, володіння українською мовою;
  • високий рівень знання німецької та англійської мови.

Обов’язки менеджера/ки проекту:

  • організація розповсюдження інформації про семінар, проведення інтерв’ю із кандидатами на участь в семінарі;
  • проведення, разом з керівниками проекту, попереднього відбору кандидатів за отриманими аплікаційними формами;
  • організація проведення очних інтерв’ю, заходів семінару в рамках наявних фінансових умов проекту;
  • безпосередня участь у всіх заходах проекту;
  • участь у підготовці документації в рамках проекту (остаточний звіт)

В рамках проекту запланована зайнятість протягом семи вихідних днів (п’ятниця - неділя) для проведення двох очних інтерв’ю з відбору учасників та протягом чотирьох семінарів в східних регіонах України (з червня по вересень 2017 року) та підсумкової конференції за результатами проекту в місті Києві в грудні 2017 року.

Витрати на проїзд, харчування та проживання, комунікаційні витрати проектного менеджера покриваються умовами проекту. З метою підготовки та організації очних інтерв’ю та семінарів протягом вихідних днів, проектному менеджеру, відповідно до укладеної в рамках проекту угоди з Форумом, виплачується винагорода в розмірі 300 Євро за одну серію очних інтерв’ю та семінарів. За підготовку та організацію підсумкової конференції розмір винагороди становить 500 Євро. Таким чином, загальна винагорода за результатами проведення всіх заходів становитиме 2300 Євро.

Цей відбір є умовою фінансування проекту.

Просимо Вас надсилати свої заявки (резюме та мотиваційний лист німецькою мовою) та питання, що виникають у зв’язку із даним оголошенням, в строк до 23 квітня 2017 року на електронну адресу: [email protected]

Інтерв’ю англійською та німецькою мовами із відібраними кандидатами відбудеться 29 квітня в місті Києві. Рішення за результатами відбору буде ухвалене того ж дня. Відібраний/а проектний/а менеджер/ка має бути готовий/а взяти участь в нараді з планування проекту ввечері того ж дня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.