bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма лідерського розвитку «Навчай для України»
17.03.2017

Триває набір на програму лідерського розвитку «Навчай для України». Це твій шанс розкрити власний лідерський потенціал та здійснити реальний вплив на життя громади, в якій працюватимеш. Дедлайн - 1 квітня 2017 р. 

Навчай для України - це твій шанс розвинути свій лідерський потенціал та отримати роботу, яка має значення. Ти навчатимешся у найкращих менторів, ти розвиватимеш навички, які знадобляться у подальшому кар’єрному зростанні, ти бачитимеш результат своєї роботи щодня, а найголовніше - у тебе буде два роки, щоб змінити життя цілої громади.

Ти готовий до викликів? Хочеш отримати роботу, від якої отримаєш неоціненний досвід та задоволення? Тоді програма “Навчай для України” для тебе.

Вимоги до учасників програми:

  • Закінчена вища освіта (як мінімум ступінь бакалавра з будь-якої спеціальності) на момент початку роботи в школі - 1 вересня 2017 року

  • Досконале знання та інтерес до одного з предметів шкільної програми

  • Готовність переїхати та працювати повний робочий день в одній із сільських шкіл Київської, Львівської чи Харківської областей

Детальніше про програму та вимоги до учасників: http://teachforukraine.org/challenge/

Якщо у тебе є шанс зробити щось справді значиме - змінити своє життя та країну, то що зупиняє? Уяви, які зміни ти зможеш здійснити за два роки?

Маєте запитання, звертайтеся до Вікторії Барбанюк - [email protected]

Контакти

  •  1

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.