bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Суспільне мовлення шукає керівника
07.03.2017

До 16 березня 2017 року триває прийом документів у рамках конкурсу на зайняття вакантної посади Голови правління ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України». Дедлайн - 16 березня 2017 р.

Конкурс оголосила Наглядова рада НСТУ, переможець стане відомий не пізніше 13 квітня. Після цього, протягом місяця, Наглядова рада призначить шістьох членів правління компанії за поданням Голови правління НСТУ. Посадовий оклад Голови правління складе 76800 грн., крім цього Наглядова рада може приймати рішення про надбавки, доплати та премії.

Окрім біографічної довідки, документів про наявність вищої освіти та п’ятирічного керівного досвіду роботи у медіа-галузі, претендент має заповнити електронну декларацію, а також надати власну стратегію розвитку Суспільного мовлення, відповідно до вимог конкурсу.

Як зазначив секретар Наглядової ради НСТУ Вадим Міський, вперше в історії незалежної України жоден державний орган не призначатиме керівника телерадіокомпанії, що знаходиться у власності держави. Усі претенденти на посаду пройдуть через конкурсну процедуру, оцінювати їх будуть члени Наглядової ради, до якої входять представники від громадських об’єднань, а також від парламентських фракцій і груп.

Документи з інформацією щодо конкурсу на зайняття вакантної посади голови правління ПАТ НСТУ:

Документи з інформацією про фінансово-економічний стан компанії:

Відповідно до Закону України “Про суспільне телебачення і радіомовлення в Україні” голова та члени Правління НСТУ обираються на 4 роки. Голова Правління НСТУ не може бути обраним більше ніж на 2 строки поспіль.

Переможець конкурсу не матиме права працювати, бути представником, прямо чи опосередковано володіти часткою в статутному капіталі телерадіоорганізацій або юридичних осіб, що виконують будь-яку оплачувану роботу для телерадіоорганізацій.

Крім того, переможець конкурсу не зможе займатися іншою оплачуваною (крім викладацької, наукової і творчої діяльності, медичної практики, інструкторської та суддівської практики із спорту) або підприємницькою діяльністю, суміщати посаду із посадою народного депутата, держслужбовця чи військовослужбовця, працівника іншого державного підприємства чи штатною роботою в політичній партії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.