bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

DiXi Group шукає постачальника послуг з дизайну анімацій
20.02.2017

Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» в рамках проекту «Прозора енергетика» за підтримки міжнародної технічної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) оголошує конкурс пропозицій для обрання постачальника послуг з дизайну анімацій. Дедлайн - 3 березня 2017 р.

Предбачається, що обраний постачальник буде надавати послуги з розробки анімованої інфографіки (коротких відеороликів) протягом 2017 року.

Повний пакет документів повинен містити:

  • Заповненої заявки на участь в повному конкурсному відборі (додається);
  • Цінової пропозиції, вказавши терміни виконання;
  • Портфоліо, приклади подібних робіт;
  • Рекомендації подібних тематичних замовників будуть перевагою.

Для юридичної особи прохання додати наступні скан-копії:

  • Довідку про реєстрацію платника податків;
  • Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб;

Для фізичної особи прохання додати наступні скан-копії:

  • Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру;

Оскільки Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» є виконавцем програм і проектів міжнародної технічної допомоги в Україні відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом США про гуманітарне та техніко-економічне співробітництво від 7 травня 1992 р. (далі – «Угода») та закуповує товари, роботи і послуги для виконання проекту міжнародної технічної допомоги, відповідно до зазначеної вище Угоди та Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 р.  N 153 ( 153-2002-п ) «Про створення єдиної системи залучення,  використання  та  моніторингу міжнародної технічної допомоги», вартість таких товарів, робіт і послуг звільняється від податку на додану вартість.                                                

При придбанні товарів/послуг за кошти міжнародної технічної допомоги у Постачальника ціна товарів/послуг визначається без ПДВ, тому Постачальник за такими операціями податкові зобов’язання з ПДВ не визначає і до бюджету не сплачує.

Просимо надсилати повний пакет документів та цінову пропозицію до 18:00  3 березня 2017 року за адресою [email protected] Анастасії Романюк, зазначивши тему листа «Дизайн анімації».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.