bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

EVS волонтер у Німеччину
13.02.2017

YMCA України шукає двох волонтерів у Німеччину по EVS програмі на 10-12 місяців починаючи з квітня-червня 2017 року. Дедлайн - 15 березня 2017 р.

YMCA України шукає двох волонтерів у Німеччину по EVS програмі. EVS - це Європейська Волонтерська Служба. Наша організація - YMCA Ukraine, має в ній акредитацію як приймаюча, так і відпраляюча організація. Наразі, наші партнери з Німеччини AWO SANO, з якими ми співпрацюємо багато років, потребують волонтерів для своїх проектів у Оберхофі та Стеінхейді (Oberhof and Steinheid) із знанням німецької мови на рівні не нижче А2. 

Для студентів, це чудова нагода побувати у Німеччині, та прожити 10-12 місяців безпосередньо у мовному середовищі.

У Німеччині буде надана можливість підвищити рівень німецької на мовних курсах. І це чудовий плюс до резюме у майбутньому ))))

Волонтерська діяльність буде включати роботу в офісі, а також організація заходів з молоддю, дітьми, сім’ями, людьми з обмеженими можливостями, біженцями та іншими незахищеними верствами населення. 

Витрати по проживанню та переїзду будуть покриті за рахунок приймаючої сторони, а також буде надана шомісячна стипендія у розмірі 330 євро (110 євро кишенькові гроші, 220 євро на харчування).
Якщо у Вас чи Ваших знайомих є бажання взяти участь у цьому проекти, заповніть форму за наступним посиланням, якомога раніше:

https://docs.google.com/…/1PGvVLjLfYYF3wZ8ELTmhEIZgNe1…/edit

Всі заявки буде розглянуто. Якщо Вас буде обрано для участі, Вам буде надіслано повідомлення на e-mail.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.