bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УФСІ запрошує надати листи зацікавлення для участі у конкурсі
01.02.2017

УФСІ запрошує кваліфікованих консультантів висловити свою зацікавленість щодо участі у конкурсі для реалізації програми сприяння працевлаштуванню внутрішньо переміщених осіб та представників місцевих громад «Гідна праця». Дедлайн - 15 лютого 2017 р.

Уряд України отримав грант від уряду ФРН (який адмініструє KfW Банк Розвитку) для впровадження проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» (УФСІ-V), який безпосередньо реалізує Український фонд соціальних інвестицій. УФСІ має використати частину цих коштів для оплати консультаційних послуг, а саме послуг з реалізації програми сприяння працевлаштуванню представників місцевих громад та внутрішньо переміщених осіб «Гідна праця».

Метою програми є сприяння працевлаштуванню ВПО шляхом організації та проведення навчально-практичних заходів у громадах-партнерах УФСІ в Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях, що беруть участь у першій фазі проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ V»

Виконавець повинен надати можливість учасникам проходження навчального тренінгу, бізнес-курсу, практичних занять, професійної перепідготовки і підвищення кваліфікації.

Проект охоплює Запорізьку, Дніпропетровську і Харківську області.  Термін виконання завдання 12 місяців.                                                                  

УФСІ запрошує консультантів висловити свою зацікавленість щодо надання зазначених послуг. Зацікавлені консультанти повинні надати інформацію, яка підтверджує, що вони є кваліфікованими для надання послуг (брошури, опис схожих завдань та досвіду, наявність відповідної кваліфікації працівників тощо). Для участі у конкурсі юридичні або фізичні особи – підприємці можуть подавати спільні заявки.

Консультанти (юридичні або фізичні особи – підприємці), які бажають взяти участь у відборі повинні відповідати наступним кваліфікаційним критеріям:

- Консультант та його команда, яка буде надавати послуги, повинні  мати вищу профільну освіту (бажано психологія, бізнес-психологія, додаткова освіта у напрямку проведення тренінгів, та володіння навичками фасилітатора);

- мати обов'язковий досвід у сфері консультацій та тренінгів щодо перекваліфікації та професійної підготовки фахівців. Робота в команді з рекрутингу не є обов’язковою, але буде перевагою;

- досвід співпраці з донорськими організаціями, НДО в Україні та/або за її межами, фасилітації та медіації на запит ситуацій та суспільно важливих запитів;

- навички та досвід ефективної організації зустрічей, спілкування з клієнтами та колегами; співпраці з кадровими агентствами; психодіагностики здобувачів вакансій;

- перевагою буде досвід роботи в НДО, діяльність яких націлена на допомогу ВПО та іншим соціально незахищеним групам населення, а також знання іноземних мов.

Відбір консультанта здійснюється відповідно до Керівництва Світового Банку: “Відбір та контрактування консультантів позичальниками Світового Банку, січень 1997 (із змінами станом на вересень 1997, вересень 1999 та травень 2002 р.).

Зацікавлені консультанти можуть отримати додаткову інформацію з 09:30 до 17:30 у будні дні за нижчезазначеною адресою.

Листи зацікавлення мають бути надіслані (поштою, або особисто/кур’єром, факсом, або електронною поштою) до 11:00 15 лютого 2017 року на адресу:

Український фонд соціальних інвестицій

04071 м. Київ, вул. Лук’янівська 77 (3-й поверх)

до уваги Беляєва О.М., керівника відділу з питань закупівель УФСІ

тeл: (044) 463-5836, 230-2673, 230-2536; факс: (044) 485-2804

 

E-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.