bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

АРР Луганської області шукає спеціалістів з розробки проектно-кошторисної документації
26.01.2017

Агенція регіонального розвитку Луганської області оголошує відкритий конкурс щодо відбору спеціалістів з розробки проектно-кошторисної документації для залучення до участі в проектах Агенції в м. Сєвєродонецьку. Дедлайн – 27 січня 2017 р.

Якщо Ви ініціативні, цілеспрямовані, амбітні, швидко вчитеся, займаєте активну життєву позицію та небайдужі до рідного краю – ми чекаємо на Вас!

Що ми можемо запропонувати Вам:

1.    Роботу, спрямовану на територіальний та економічний розвиток регіону.

2.    Цікаву співпрацю з міжнародними організаціями, громадськими організаціями та підприємцями, а також з органами державної влади та місцевого самоврядування.

3.    Дружню та професійну підтримку.

4.    Гідну оплату праці.

5.    Укладення трудового або цивільно-правового договору.

Які документи необхідно надати:

1. Документи, що підтверджують подібний досвід діяльності (CV/автобіографія/портфоліо проектів).

2. Мотиваційний лист з обґрунтуванням своєї зацікавленості в співробітництві з Агенцією.

3. Документи на підтвердження кваліфікації (дипломи, відповідні сертифікати, рекомендаційні листи і т.д.).

4. Якщо учасник відбору виступає як ФОП, додатково необхідно надати копії таких реєстраційних документів: Свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця або Виписки про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця, Свідоцтва платника податку.

Вимоги до кандидатів та основні обов’язки містяться в доданих файлах.

Документи необхідно надсилати електронною поштою на адресу Агенції: [email protected] з поміткою в темі листа «Personal АRD» до 27.01.2017 р. включно. В листі необхідно вказати очікуваний розмір винагороди.

Відбір кандидатів буде здійснюватися Комісією з відбору. За результатами розгляду документів щодо відповідності освіти та досвіду вимогам буде складений короткий список кандидатів, які будуть запрошені на співбесіду. Відібраний за результатами співбесіди кандидат повинен підтвердити заявлену освіту, досвід та, за наявності, додаткові переваги відповідними документами (копії дипломів про вищу освіту, трудової книжки, сертифікатів та інших підтверджуючих документів, тощо).

Комісія з відбору своїм рішенням також може вимагати у будь-кого з кандидатів надання таких підтверджуючих документів у триденний строк на більш ранньому етапі відбору, якщо існує ймовірність надання неправдивої інформації.

Резюме має обов’язково містити дійсну електронну адресу та номер телефону, за якими можна зв’язатися з кандидатом. Агенція не несе відповідальності за неможливість зв’язатися з кандидатом через неправильно зазначені або відсутні координати або через недоступність кандидата з інших причин.

Переможцям буде запропоновано укласти з Агенцією регіонального розвитку Луганської області цивільно-правовий договір про надання послуг/виконання робіт або трудовий договір з зарахуванням в штат Агенції.

У разі виникнення питань звертайтесь, будь ласка, за тел. 050-347-16-89.

Контакти

  • Агенція регіонального розвитку Луганської області
  • [email protected]
  • 050-347-16-89

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.