bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг з проведення медіа-моніторингу
16.01.2017

Громадська організація «Європа без бар’єрів» запрошує взяти участь у тендері на надання послуг з проведення медіа-моніторингу за період з 1 січня 2016 року по 1 січня 2017 року. Дедлайн - 12 лютого 2017 р.

Громадська організація «Європа без бар’єрів» в рамках проекту «Розбудова інституційної спроможності ГО «Європа без бар’єрів» заради реформ у сфері демократії, прав людини та свободи пересування», запрошує взяти участь у тендері на надання послуг з проведення медіа-моніторингу за період з 1 січня 2016 року по 1 січня 2017 року. Дедлайн - 12 лютого 2017 р.

До участі у тендері запрошуються фізичні особи-підприємці, які мають досвід проведення медіа-моніторингу для громадських організацій, а також мають реєстрацію за відповідними КВЕДами.

Технічне завдання тендеру передбачає проведення моніторингу присутності організації у медіа та підготовку таких звітних матеріалів:

  • Таблиця з переліком згадок і цитувань організації та її експертів в українських і закордонних електронних, друкованих ЗМІ, а також у радіо та телеефірі
  • Аналіз згадок за експертами, темами та тональністю, частотою, часом тощо
  • Підсумковий звіт
  • Рекомендації для організації щодо посилення присутності у ЗМІ.

 Тендерна пропозиція має містити такі документи:

1) Цінова пропозиція,

2) Опис досвіду проведення медіа-моніторингу для громадських організацій із зазначенням попередніх замовників послуг і їх контактів,

3)  Свідоцтво про державну реєстрацію,

4)  Витяг з Єдиного Державного Реєстру.

Тендерні пропозиції приймаються в електронному вигляді за електронною адресою [email protected] з поміткою “Тендер. Медіа-моніторинг” до 23:59 12 лютого 2017 року. Результати тендеру буде оголошено після 15 лютого 2017 року. Переможцем стане претендент, пропозиція якого відповідає вищенаведеним вимогам і є найбільш вигідною з точки зору вартості.

Усі питання щодо подання пропозиції на тендер слід надсилати в письмовій формі на вказану вище електронну адресу. ГО «Європа без бар’єрів» залишає за собою право звернутися за додатковими роз’ясненнями перед визначенням переможця.

Контакти

  • Громадська організація «Європа без бар’єрів»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.