bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Український жіночий фонд шукає консультанта (Київ)
13.01.2017

Український жіночий фонд (УЖФ) шукає консультанта для проведення оцінки екологічного впливу діяльності заявників грантового конкурсу в рамках Проекту USAID «Економічні можливості постраждалим від конфлікту». Дедлайн - 23 січня 2017 р.

До участі у тендері запрошуються консультанти/екологи, які володіють відповідними методиками та мають досвід консультування міжнародних організацій і громадських організацій та/або благодійних фондів з питань оцінки екологічного впливу діяльності.

Обсяг роботи та терміни

Передбачається, що постачальник послуг здійснить наступні роботи:

* в період з 1 до 14 лютого 2017 р. здійснить попередню оцінку екологічного впливу діяльності заявників (орієнтовно 30-40 заявок) та подасть висновки у зведеному вигляді.

* в період з 1 по 31 березня 2017 р. або раніше здійснить остаточну оцінку діяльності відібраних заявників-фіналістів (орієнтовно 10-20 заявок) та підготує відповідну документацію. Документація повинна бути підготовлена згідно з вимогами до діяльності Activity 8.2 of the Initial Environmental Examination DCN: 2014-UKR 011 (http://gemini.info.usaid.gov/repository/pdf/41461.pdf)

Вимоги до потенційних постачальників послуг:

* Наявність відповідних кваліфікаційних сертифікатів.

* Володіння методиками оцінки екологічного впливу і успішний досвід їх використання для проведення оцінки майбутньої діяльності;

* Досвід консультування міжнародних організацій, громадських організацій та/або благодійних фондів не менше 2 років (досвід роботи з організаціями, що реалізовували проекти за підтримки USAID, вітається);

* Знання стандартів документації USAID з оцінки екологічного впливу: 22 CFR 216 Agency Environmental Procedures.

Для участі у тендері зацікавлені консультанти мають надати наступне:

1. Заповнену форму тендерної пропозиції, яка містить інформацію щодо досвіду у проведенні оцінки екологічного впливу діяльності, план дій та розрахунок вартості послуг;

2. Резюме і сертифікати, що підтверджують кваліфікацію консультанта.

Просимо надсилати Ваші пропозиції за адресою [email protected] до 23 січня 2017 року включно. Результати відбору консультанта - постачальника послуг будуть оголошені до 27 січня 2017 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.