bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спеціаліст зі стратегічного планування комунікацій у проект USAID/OTI
11.01.2017

«Кімонікс Інтернешнл», міжнародна консалтингова фірма з розвитку, яка втілює проект USAID «Українська ініціатива з підвищення впевненості» (UCBI), оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста зі стратегічного планування комунікацій для роботи з Луганською обласною адміністрацією. Дедлайн - 27 січня 2017 року.

Проект USAID «Українська ініціатива з підвищення впевненості» (UCBI) підсилює зусилля USAID, що спрямовані на створення процвітаючої та демократичної України.  Програма надає швидку гнучку короткотермінову допомогу українським партнерам, що має на меті підтримку успішних мирних демократичних перетворень та сприяння згуртованості громади в світлі конфлікту на сході України.

UCBI надаватиме підтримку Луганській обласній державній адміністрації щодо вдосконалення політики зовнішніх комунікацій через процес стратегічного планування. Метою діяльності є посилення спроможності Луганської обласної адміністрації у формуванні консолідованої політики зовнішніх комунікацій, запровадженні процедур та механізмів ефективної комунікації з громадськістю, громадянським суспільством, а також міжнародною спільнотою та донорами.

Діяльність також допоможе керівництву Луганської державної адміністрації підвищити професійні навички ефективного використання різних засобів зовнішньої комунікації, в тому числі ефективного формулювання месиджів, розробки прес-релізів, організації прес-конференцій, зустрічей із журналістами та широкою медіа-спільнотою, проведення громадських слухань тощо.

Тривалість завдання: 6-8 тижнів, починаючи з лютого 2017 року

Місце здійснення посадових обов’язків: Сєвєродонецьк, Луганська область

ІНСТРУКЦІЇ ЩОДО ПОДАННЯ ЗАЯВОК

Надсилайте електронні подання на адресу: [email protected] до 27 січня 2017 року.  Будь-ласка, зазначте «Спеціаліст з комунікацій з громадськістю» у графі «тема», та надішліть CV, супровідний лист, а також імена та контактну інформацію трьох (3) осіб для надання професійних чи академічних рекомендацій. Запити телефоном не приймаються. Кандидатури розглядатимуться по мірі надходження заявок; ми контактуватимемо тільки з кандидатами, які пройдуть до фінального етапу відбору. Запрошуємо зацікавлених потенційних заявників відвідати сторінку UCBI в Facebook: https://www.facebook.com/USAIDUCBI/.

Деталі - у додатку.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.