bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Викладачі у студію профорієнтації дитячого центру (Сєвєродонецьк)
06.01.2017

Реалізатор проекту МБФ «Жовто-Блакитні Крила» оголошує конкурс на посаду викладачів студії профорієнтації дитячого центру «Генерація UA» в м. Сєвєродонецьк, що відбувається в рамках проекту «Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу» за ініціативи Дитячого Фонду Німеччини (ChildFund Deutschland) і МБФ «Жовто-Блакитні Крила», за фінансової підтримки Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини (BMZ). Дедлайн - 10 січня 2017 року.

Цільова аудиторія - діти шкільного віку - діти-ВПО, діти із особливими потребами, діти-сироти, діти позбавлені батьківської опіки, діти із багатодітних та малозабезпечених сімей.

Тривалість проекту в м.Сєвєродонецьк - січень 2017 - грудень 2018

Дисципліни за якими шукаємо фахівців для навчання дітей шкільного віку - фотомистецтво, театральна мистецтво, перукарська майстерність, дизайн та пошиття одягу, web-дизайн, медіа грамотність, іноземні мови. Готові розглядати інші цікаві варіанти для створення творчих та освітніх студій на базі дитячого центру.

Бажана кваліфікація кандидата:

  • мешканець/мешканка м. Сєвєродонецьк,
  • відповідні освіта та кваліфікація фахівця (диплом, сертифікати, тощо)
  • готовність вчасно надавати звіти про проведену роботу

Обов’язки:

  • передати дітям свої знання та досвід

Будь ласка, надсилайте ваші резюме пропозиції із темою листа “Викладач студії профорієнтації м.Сєвєродонецьк” до 10 січня 2017 р. координатору проекта Ірині за адресою [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.