bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка вакансій для вдалої кар’єри
21.10.2016

До Вашої уваги добірка найперспективніших вакансій у громадському секторі. Поєднуйте професійну реалізацію та розвиток громадянського суспільства.

Асистент грантового менеджера в ІЕД (Київ)

Основні обов’язки: допомога грантовому менеджеру ІЕД; організація відкритого конкурсу грантів; допомога у роботі Грантової комісії; постійна комунікація із грантоотримувачами та ведення бази субгрантів; організація моніторингових візитів до отримувачів грантів.

Останній день подання – 25 жовтня 2016 р.

Фахівець з фінансового грант-менеджменту у БО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»

Основні обов’язки: підготовка електронних форм звітності по грантам та надання консультацій суб-реципієнтам  щодо їх заповнення; забезпечення своєчасного збору фінансових звітів від суб-реципієнтів (в електронному та паперовому вигляді); перевірка проміжних фінансових звітів суб-реципієнтів на предмет  наявності недоліків та порушень щодо виконання вимог чинного законодавства;підготовка звіту про результати перевірки та повідомлення суб-реципієнтів про них.

Останній день подання – 25 жовтня 2016 р.

Спеціаліст з комунікації в Фонд Східна Європа (Київ)

Основні обов’язки: підготовка інформаційних матеріалів про діяльність Програми (як самостійно, так і у співпраці командою Програми); висвітлення роботи Програми у ЗМІ; ведення акаунтів у соціальних мережах та адміністрування сайту;виконання організаційних та інформаційних завдань у рамках виконання проектів Програми.

Останній день подання - 28 жовтня 2016 р. 

Координатор законопроектної роботи у ВГО «Асоціація правників України» (Київ)

Основні обов’язки: організаційна, документальна та інформаційна підтримка законодавчих (правових) ініціатив; участь у розробці, складенні плану та реалізації проектів у правовій сфері; консультативний супровід поточних проектів організації; консультування щодо напрямів вдосконалення правового регулювання, підготовка пропозицій внесення змін до нормативно-правових актів.

Останній день подання - 28 жовтня 2016 р. 

Асистент з моніторингу, оцінювання та навчання у проект DOBRE

Основні обов’язки: аналіз даних; моніторинг результатів проекту; участь в розробці інструментів для збору інформації;

Останній день подання - 31 жовтня 2016 р. 

Асистент з роботи із соціальними медіа в Американський дім (Київ)

Основні обов’язки: надання допомоги в плануванні, розробці та реалізації інформаційної стратегії; відповідь на  запити засобів масової інформації та моніторинг ЗМІ.

Останній день подання – 5 листопада 2016 р. 

БФ «SOS Children’s Villages» шукає фандрайзера (Київ)

Основні обов’язки: ведення переговорів (зустрічі і листування) з донорами, спонсорами, партнерами, грантодавцями, органами місцевої влади, посольствами, інститутами, готелями; розробка та супровід грантових, спонсорських та партнерських договорів; ведення бази грантів і донорів і постійний моніторинг організацій, що надають гранти; створення презентацій для донорів і спонсорів; робота зі звітами та документацією.

Останній день подання – 10 листопада 2016 р.

Офіс-менеджер для БФ «Таблеточки» (Київ)

Основні обов’язки: організація безперебійної роботи офісу, допомога в організації відряджень співробітників фонду, щомісячна підготовка (акумулювання) і надсилання звітності; виконання доручень керівництва, діловодство.

Останній день подання – 30 листопада 2016 р.

Директор з розвитку та фандрейзингу у БФ «Sunshine» (Київська область)

Основні обов’язки: робота над розвитком PR, фандрейзингової та медіа стратегій і планів організації; робота з індивідуальними та корпоративними донорами, розвиток зв'язків та підтримка відносин;аналіз і вивчення ринку донорів, написання і підготовка проектних пропозицій, заявок на отримання грантів

Останній день подання – 1 грудня 2016 р

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.