bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Арт десант» розшукує волонтерів і художників для створення муралів та арт-об’єктів
28.09.2016

Автори проекту «Арт десант» шукають митців, художників та волонтерів що бажають працювати над муралами у східному регіоні України. В тому числі, створення кількох об’єктів, планується ще цієї осені.

Поточним етапом проекту “Арт Десант”, що втілюється Громадським Об’єднанням “Граніт”, було створення муралу у місті Радехів та арт-об’єктів у Львові.

В створенні муралу, присвяченому Ігорю Білозору, зокрема взяли участь молоді художники з Дніпра, Луганської області та АР Крим. Таким чином відбувалось налагодження контактів, обмін досвідом з ревіталізації міських площин та проектів у сфері вуличного малярства.

Загалом організаторами, протягом 2015-2016 років успішно зреалізовано понад 12 арт-об’єктів, переважно у Львові та львівській області. Під час зустрічей обговорювались бюрократичні перепони створення муралів та хакатон стосовно вуличного малярства у східних областях України.

Проект відбувається за підтримки Центру культурного менеджменту, Програми національних обмінів, та проекту “Містки громадської активності”, що фінансування Європейським Союзом та Національним фондом підтримки демократії (США).

Автори проекту шукають митців, художників та волонтерів що бажають працювати над муралами у східному регіоні України. В тому числі, створення кількох об’єктів, планується ще цієї осені.

Інформацію та короткий мотиваціний лист просимо надсилати до 10 жовтня 2016 р., на електронну скриньку [email protected].

Координатор - Андрій Біганський тел. (096) 1283083

Контакти

  • Андрій Біганський
  • (096) 1283083

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.