bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс з відбору консультантів з розробки навчальних матеріалів тренінгів для УЦКС
30.08.2016

Конкурс з відбору консультантів з розробки навчальних матеріалів тренінгів «Використання даних з реєстру хворих на туберкульоз при плануванні та організації медичної допомоги хворим з ко-інфекцією ТБ/ВІЛ» та «Використання даних та функціоналу підсистеми аналізу та графічного відображення даних (дешбордів) реєстру хворих на туберкульоз при плануванні та організації медичної допомоги хворим на ТБ».

Мета та предмет конкурсу

Метою конкурсу є відбір консультантів:

  1. З розробки навчальних матеріалів тренінгу «Використання даних з реєстру хворих на туберкульоз при плануванні та організації медичної допомоги хворим з ко-інфекцією ТБ/ВІЛ» (один консультант).
  2. З розробки навчальних матеріалів тренінгу «Використання даних та функціоналу підсистеми аналізу та графічного відображення даних (дешбордів) реєстру хворих на туберкульоз при плануванні та організації медичної допомоги хворим наТБ» (один консультант).

Предметом конкурсу є конкурсна заявка/резюме, яка супроводжується іншими документами, що підтверджують кваліфікацію та досвід конкурсанта. 

Консультант з розробки навчальних матеріалів тренінгу «Використання даних з реєстру хворих на туберкульоз при плануванні та організації медичної допомоги хворим з ко-інфекцією ТБ/ВІЛ»

Основні обов’язки:

Розробка навчальних матеріалів дводенного тренінгу «Використання даних з реєстру хворих на туберкульоз при плануванні та організації медичної допомоги хворим з ко-інфекцією ТБ/ВІЛ»

Консультант з розробки навчальних матеріалів тренінгу «Використання даних та функціоналу підсистеми аналізу та графічного відображення даних (дешбордів) реєстру хворих на туберкульоз при плануванні та організації медичної допомоги хворим на ТБ»

Основні обов’язки:

Розробка навчальних матеріалів дводенного тренінгу «Використання даних та функціоналу підсистеми аналізу та графічного відображення даних (дешбордів) реєстру хворих на туберкульоз при плануванні та організації медичної допомоги хворим на ТБ»

Кваліфікаційні вимоги до консультантів

  1. Вища медична освіта. Кваліфікаційна категорія за спеціалізацією «Фтизіатрія» та/або «Організація і управління охороною здоров’я» не нижче першої буде перевагою.
  2. Досвід роботи з базою даних реєстру хворих на туберкульоз.
  3. Досвід розробки навчальних матеріалів. Досвід розробки навчальних матеріалів з питань е-TB Manager буде перевагою.
  4. Проходження тренінгів для тренерів по впровадженню реєстру хворих на туберкульоз буде перевагою.

Резюме, мотиваційний лист,  підписана фінансова пропозиція з розбивкою по окремих активностях відповідно до Додатків 1 або 2 до даного Оголошення мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected] з копією [email protected] , або поштою за адресою: 04073, м. Київ, Московський проспект, 19. В темі листа, будь ласка, обов’язково зазначте один чи кілька варіантів нижче (залежно від позицій, на які подається конкурсант):

1)      Розробник матеріалів тренінгу з e-TB Manager (ТБ/ВІЛ)

2)      Розробник матеріалів тренінгу з e-TB Manager (ТБ і Дешборди)

Для фізичних осіб підприємців необхідно додатково до перелічених вище документів надати копію Свідоцтва про державну реєстрацію або Виписки з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, а також копію витягу з ЄДР, датовану 2016 роком.

Термін подання документів – до 5 вересня 2016 року, реєстрація документів завершується о 17:00.

За додатковою інформацією звертатися до  фахівця УЦКС Бахмата Володимира Миколайовича, e-mail: [email protected] ,  тел. (044) 461-87-59 та/або (067) 509-13-69.

Контакти

Коментарі

Дарина Бондар   2768 днів тому   #  

Конкурс переоголошено. Пройом заявок до 26 вересня, 17:00.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.