bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БО «БФ «Даруємо радість» шукає волонтерів (Дніпро)
07.06.2016

Благодійна організація «БФ «Даруємо радість» шукає волонтерів та координаторів груп.

Команда благодійного фонду «Даруємо радість» (м.Дніпро) вже 7 років працює за принципом «розумна благодійність» (smart charity).

БО БФ “Даруємо радість” – допомагаєм дітям та молоді в складних життєвих обставинах, готуватися до самостійного життя, шляхом освітніх та тематичних програм, в яких громада бере активну участь на засадах довіри, любові та філантропії.

* це діти і підлітки-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти-інваліди та з вадами розумового і фізичного розвитку, діти з ДБСТ (дитячі будинки сімейного типу) та прийомних сімей віком, діти із зони АТО від 6 до 23 років.

Влітку ми відкриваємо безкоштовний літній денний табір для цих дітей і нам потрібно залучити  якомога більше нових помічників до нашої команди.  Ми оголошуємо відкритий набір волонтерів!

Літній табір буде працювати  з 11 червня до 25 серпня 2016 року. Це будуть цікаві заняття, спортивні  секції, творчі майстер-класи, тренінгові програми, екскурсії.

Якщо ти: комунікабельний, відповідальний та позитивний, любиш дітей та дотримуєшся активної життєвої позиції, то ми чекаємо саме на тебе!

Також, в рамках нашої діяльності, ми проводимо різноманітні цікаві заходи для розвитку та заохочення волонтерів («Клуб волонтерів»).

Зацікавився? Для того,щоб стати учасником нашої волонтерської команди, треба заповнити анкету.

Кінцевий термін подачі заявок: 20 червня 2016 року.

Наша адреса: м.Дніпропетровськ, вул. Князя Володимира Великого, 12-А (колишня Плєханова).

Контакти

  • Юлія
  • (095) 741-92-63
  • https://www.facebook.com/BF.DarimRadost

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.