bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фонд прав людини шукає асистента проектів
21.03.2016

Ми шукаємо асистента проектів, який допоможе нам координувати десятки заходів у регіонах, адже ми маємо особисто відвідати більшість із них та супроводити їх якісним звітом.

Фонд прав людини впроваджує проекти у 13 областях України. Ми працюємо з переселенцями і переселенцями з інвалідністю. Зараз виконуємо декілька проектів, які підтримані USAID, Council of Europe, MFA of Lithuania, NATO center, Embassy of Germany.

Важливі моменти:

  • стартова заробітна плата $ 400 за курсом на день виплати з 1 квітня до 30 липня;
  • ви готові до відряджень (до 2 діб);
  • ви добре орієнтуєтеся в соціальних медіа, ведете блог або групу в фейсбук
  • добре пишите аналітичні короткі замітки, звіти
  • ви вільно говорите українською та можете дати інтерв'ю журналістам на гідному рівні
  • ви вільно пишите і читаєте англійською. Це вкрай важлива умова!

З метою економії вашого та нашого часу просимо вас виконати практичне завдання. Воно складається з трьох елементів:

1) Необхідно написати новину про проект українською мовою. Обсяг - 1 сторінка. Приклади новин http://uhrf.org/index.php/2016-02-09-09-37-04/news. Також потрібно написати преамбулу до цієї новини - 10 речень англійською.

2) Необхідно написати evaluation / monitoring відомість. Це tick off list, в якому буде перелік запитань, на які повинен відповісти співробітник проекту в момент моніторингового візиту до регіону. Прочитавши ваш звіт, керівник повинен чітко зрозуміти результати вашого візиту. З яких пунктів буде складатися ця відомість? Є маса прикладів в Інтернеті. Зробіть вашу відомість простою та зрозумілою!

3) І найголовніше! Ви відповідаєте за підготовку тренінгу для учасників з інвалідністю у Івано-Франківську. Вам потрібно підготувати тренінг у чужому місті. Опишіть коротко план ваших дій. Для нас не достатньо просто написати «харчування» або «тренінговий зал». Опишіть вимоги до кожного з пунктів (коротко).

І найостанніше, коли ви закінчите, прочитайте самі свій план та поставте собі запитання: якщо список потрапить до когось в руки, і людина буде йти за вашим планом, чи вийде організувати цей захід? Чи буде всім учасникам із інвалідністю та тренеру комфортно працювати? Які будуть матеріали? Чи доступні для людей на візках вбиральні? Чи раціон харчування враховує інтереси вегетаріанців? Які форми нозологій будуть представлені й чи потрібен, наприклад, сурдопереклад? 

Виконані завдання надсилайте до 15:00 25 березня на e-mail [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.