bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Менеджер Проекту у Міжнародний фонд Terre des hommes
08.03.2016

Фонд Terre des hommes (Terre des hommes Foundation) – неурядова організація, що надає допомогу  у гарячих точках. Більше ніж 50 років своєї діяльності Terre des hommes працює в двох основних сферах - охорона здоров’я та робота з дітьми.

З моменту свого створення в 1960 році, місія Terre des hommes (Tdh)  обрала основним своїм напрямком надання допомоги дітям, які є в нужді. Прагненням організації в усі часи, було і є захист прав дітей, під час війни і стихійних лих, або в будь яких інших ситуаціях лиха.

Сьогодні Terre des hommes (Tdh) є важливою рушійною силою серед дитячих організацій по наданню допомоги в Швейцарії і по всьому світу. Це найбільша неурядова організація  по наданню допомоги дітям в Швейцарії. Tdh має проекти і програми розвитку з надання надзвичайної допомоги в більш ніж 30 країнах. Така взаємодія фінансується за рахунок індивідуальних та інституційних пожертвувань, у тому числі 86% надходить безпосередньо в програми Tdh.

Tdh розгорнула свою гуманітарну дяльність в Україні в 2015 році, розпочавши з надання психосоціальної підтримки місцевим та тимчасово переміщеним дітям, а також їх сімям, та забезпечення цих сімей  необхідною гуманітарною допомогою, щоб допомогти їм пережити зиму (фінансова підтримка для того, щоб сім’ї мали змогу купити їжу, обігріти свої домівки та придбати усе необхідне для життя)

Міжнародний фонд Terre des hommes (Tdh) (Швейцарія) оголошує конкурс на посаду «Менеджер проекту».

Місце роботи: м. Маріуполь, Донецька область

Вид зайнятості: повна

Дата примйому: якомога швидше

Тривалість проекту: сім місяців (Березень – Вересень 2016), з можливістю продовження

Основні обов’язки:

Менеджер проекту буде працювати під безпосереднім керівництвом Координатора Проекту. Він / вона буде нести відповідальність за планування і виконання спільних проектних заходів на місцевому рівні і надавати доповідь про результати впровадження проекту Координатору Проекту. Основна роль Менеджера Проекту у встановленні тісної та плідноі координації і зв’язків між усіма основними зацікавленими сторонами в регіоні, та на місцях впровадження проетку. Гарантувати, щоб усі активності проекту були успішно та вчасно реалізовані.

Більш детальну інформацію можна знайти у вкладенні.

Якщо Ви відповідаєте усім, вище перерахованим критеріям та бажаєте прийняти участь у конкурсі, прохання надсилати своє резюме, англійською мовою, але не пізніше 13 березня , на наступну електрону адресу: [email protected]  (Ірина Гончар), із поміткою в темі листа: Менеджер Проекту

Звертаємо Вашу увагу, що TDH використовуватиме прозорі та конкурентні методи відбору, тому лише ті кандидати, які відповідатимуть вище перерахованим критеріям, будуть запрошені на співбесіду.

Контакти

  • Міжнародний фонд Terre des hommes
  • Ірина Гончар
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.