bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Регіональний координатор (Київ)
10.02.2016

Компанія «Делойт» розгляне резюме кваліфікованих кандидатів з м. Києва на посаду Регіонального координатора у м.Києві в рамках проекту «Реформа ВІЛ-послуг у дії», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) (часткова зайнятість).

Регіональний координатор відповідатиме за реалізацію заходів проекту у м.Києві шляхом співпраці з фахівцями, тренерами і консультантами, державними службовцями та представниками інших організацій, сприяння і координацію діяльності проекту у м.Києві відповідно до робочих планів і завдань проекту у тісній співпраці з офісом проекту.

Кандидати повинні мати вищу освіту, принаймні 5 років відповідного професійного досвіду у сфері охорони здоров’я, державного управління, управління у сфері охорони здоров’я, протидії ВІЛ тощо, вільно володіти українською мовою. Знання англійської мови та досвід роботи з USAID або іншими донорськими організаціями буде вважатися суттєвою перевагою.

Кандидати, які відповідають вищезгаданим вимогам, повинні надіслати супровідного листа та резюме на електронну адресу [email protected]. У полі теми електронного листа має бути зазначена посада. Відповідь отримають тільки кандидати, які пройдуть попередній відбір.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.