bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс малих грантів для велосипедних активістів
04.12.2014

Громадська організація «Центр соціальних та ділових ініціатив» (м.Яремче) та громадська організація «Асоціація велосипедистів Києва» оголосили про початок Програми малих грантів для велосипедних активістів.

В програмі можуть брати участь молоді громадські організації та місцеві ініціативні групи, що просувають велосипеди як щоденний транспорт. Цілями Програми є посилення організаційної спроможності активістів, налагодження діалогу між ними та місцевими владами, а також посилення громадського контролю за видатками місцевих бюджетів.

В рамках Програми оголошено перший конкурс проектів, заявки на який прийматимуться до 10 січня 2015 року. Запропоновані проекти мають бути втілені у 2015 році, а обсяг очікуваного від програми фінансування може складати від 15 000 до 50 000 гривень.

Для потенційних заявників буде проведено спеціальний вебінар 15 грудня 2014 року, на який потрібно зареєструватися, надіславши листа на адресу [email protected].

Подати заявку

Програма малих грантів для велосипедних активістів реалізовується у 2014-2017 роках в рамках проекту “Розвиток велотранспорту задля добробуту громад” за підтримки Європейського Союзу та Європейської федерації велосипедистів. Проект має на меті підвищити якість та ефективність політики підтримки велотранспорту на місцевому і національному рівні.

Офіційні правила конкурсу, результати відбору, новини проектів будуть публікуватися на сайті Українського інформаційного центру велотранспорту www.velotransport.info. Результати втілення проектів-переможців будуть презентовані на міжнародній конференції “Veloforum” в жовтні 2015 року.

Контакти

  • Керівник програми: Віктор Загреба
  • [email protected]
  • 067 442 14 94

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.