bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Студентські стажування в органах місцевого самоврядування
03.11.2014

Центр студентських стажувань запрошує студентів пройти стажування в постійних комісіях обласної та міської рад. Учасники стажувань матимуть можливість ознайомитись з роботою органів місцевого самоврядування, реалізувати корисний проект, прийняти участь в тренінгах та зустрічах з провідними політиками та чиновниками Миколаївщини. 

Для участі в програмі необхідно: 

До 30 листопада 2014 року заповнити анкету за посиланням;
Протягом грудня прийти на співбесіду.

Список учасників стажувань буде оголошено 25 січня 2015 року

Програма стажувань реалізується у декілька етапів. Спочатку відбувається відбір учасників шляхом реєстрації студентів та їх проектних пропозиції.

25 січня 2015 року будуть оголошені переможці конкурсу, що стане публічним стартом програми студентських стажувань. Переможці пройдуть стажування у депутатських комісіях Миколаївської міської та обласної рад протягом п’яти місяців. 

Програма стажувань передбачає: участь у засіданні постійних комісій, сесій обласної, міської рад, моніторинг ЗМІ, редагування нормативно-правових документів, підготовка їх до друку, аналіз документів з питань економічного, політичного, соціально розвитку регіону, переклади нормативно-правових актів інших країн, відповіді на запити та листи до депутатів, вдосконалення власного проекту з подальшим втіленням його в життя.  

До участі у програмі запрошуються активні люди, що мають бажання зробити наш регіон краще і мають ідею: що необхідно змінити або покращити та яким чином, щоб наша область та місто стали комфортнішими для життя. Наприклад: розвиток вело інфраструктури, проведення молодіжного фестивалю, створення пунктів збуту батарейок та акумуляторів, створення Wi-Fi парків або міського музею. Реалізовувати вашу ідею необов’язково, головна мета це завдяки процесу реалізації краще зрозуміти функціонування органів місцевого самоврядування та співпрацювати в рамках реалізації ідеї з різними управліннями та департаментами. 

Для претендентів на участь у програмі стажувань необхідно заповнити електронну анкету на основі якої Експертна рада проводить співбесіду. Звертаємо Вашу увагу на необхідність формування власної ІДЕЇ що ви плануєте реалізувати підчас проходження стажування та її відповідність обраній комісії міської або обласної рад.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.