bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення експертної оцінки організаційної спроможності НУО
08.10.2014

Громадська організація «Гей-альянс» за підтримки ІСАР «Єднання» оголошує тендер на проведення експертної оцінки організаційної спроможності.

Експертна оцінка з організаційної спроможності передбачає залучення експертів із подальшим винесенням рекомендацій та висновків. Передбачається візит експертів в ГО «Гей-альянс» для проведення співбесід з працівниками або інших заходів за методами, які запропонують експерти. Оцінка організаційної спроможності буде стосуватись оцінки та допомоги у створенні внутрішніх політик і процедур; допомога в розробці фандрейзингової стратегії; оцінка стратегічного плану організації; оцінка кваліфікації співробітників та рекомендації щодо її підвищення; організаційна структура.

Після проведення запланованих етапів оцінки, експерт винесе письмові висновки або рекомендації щодо зміни внутрішніх процедур та процесів в організації. 
Організації, що бажають надати послуги через своїх експертів, мають надати їх резюме, попередній план проведення оцінки та комерційну пропозицію щодо вартості послуг.

Термін виконання робіт – 3-4 тижня (залежно від насиченості графіку надання оцінки). 

Кінцевий термін подачі документів – 20 жовтня 2014 року.

Вартість послуг– до 35000 грн.

Контакти для надсилання документів і запитань: [email protected] та [email protected]; 044-332-00-63 – з вівторка по п’ятницю з 14:00 до 20:00.


Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.