bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЄВС волонтер у місто Каунас (Литва)
28.07.2014

Волонтер ЄВС (Європейська Волонтерська служба) – молода особа, яка не словом, а справою хоче почати міняти світ на краще і безкорисливо допомагати іншим. Одночасно провести незабутній рік в європейській країні, познайомитись і назавжди подружитись із однодумцями - молодими волонтерами з різних країн світу, покращити англійську і вивчити нову мову і все це БЕЗКОШТОВНО, адже програма ЕРАЗМУС+ фінансується Європейським Союзом (кожен проект отримує грант на волонтера)

Період проекту -  з 1 жовтня 2014 на 10 місяців

Місце волонтерства – Литва м.Каунас  Vilijampolės social care  - реабілітаційний центр/будинок по роботі з дітьми і молоддю із помірними розумовими відхиленнями. Тут вони деякий час проживають і отримують соціальну реабілітацію. Місія центру полягає у підготовці вихованців до самостійного життя, до соціальної інтеграції. Штат центру складає більш як 200 соціальних працівників.

 У чому полягає основна робота волонтера: 

соціалізація через організацію цікавого і розвиваючого  дозвілля: екскурсії, відвідування магазинів, прогулянки, різні ігри (спокійні і спортивні, на вулиці і в приміщенні), активна і креативна участь у гуртках і клубах ( шиття, в’язання, малювання, ліплення, музикальні, театральні), спільні суспільно-корисні, соціальні акції (від парадів до спільного впорядкування території, саду, квітників і тп).

Все залежатиме від самого волонтера і бажання/вміння бути активним і творчим.

 Що волонтер отримує: покриття витрат на дорогу в межах бюджету,  100%  забезпечення під час проекту (проживання, харчування, страхування, місцевий транспорт), а також щомісячні дрібні  кишенькові гроші (€80).По закінченні проекту  ЄВС волонтери отримують СЕРТИФІКАТ ПРО НЕФОРМАЛЬНУ ОСВІТУ від ЄВРОКОМІСІЇ

 Подивіться відгуки колишніх ЕВС волонтерів в Контакті в Литві у нашій групі

У тому числі відгук одного з наших попередніх волонтерів є у ОБГОВОРЕННЯХ у цій групі з назвою «EVS у Литві: “..вони просто інші..”» Або відео від італійського волонтера Maurizio, який працював там же  

Вимоги для кандидатів:

1) Формальні вимоги:  молода особа 20- 27 років, наявність закордонного паспорту, володіння російською та на хоча б середньому рівні англійською.

2) Якісні вимоги: мотивація та щире бажання щодо волонтерства у конкретному проекті; комунікабельність, певна соціальна зрілість. Волонтер також має подаватись СВІДОМО і розуміти свою відповідальність: бути ГОТОВИМ поїхати на ПОВНИЙ термін проекту і на цей час повністю присвятити свій час і енергію проекту.

 Для подання заявки потрібно надати лист-мотивацію на 1-2 стр. Бажано англійською, але допускається російською. УВАГА: Обов’язково – у лівому верхньому куті листа вкажіть свої особисті і контактні деталі включно із телефоном. 

заявки Надсилати до Спілки Форум, уповноваженого партнера ЄВС проекту на [email protected]. Попердній кінцевий термін 1 серпня. Якщо кандидата не буде обрано, то термін буде подовжено до 10 серпня.

Контакти

  • https://vk.com/erasmusevs

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.